Tiendeo official website
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Rusta
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi
  • Logo Vinmonopolet

Hvilke tilbud kan jeg finne i Tønsberg?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Tønsberg på Tiendeo. Se Coop Extra, Spar, Rusta kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 230 aktive kataloger i Tønsberg og 1124 butikker.

Tønsberg

Tønsberg

Kanskje mest kjent for den berømte Slottsfjellfestivalen, er Tønsberg også Norges eldste by med utallige kirker og ruiner for de historieinteresserte. Ikke langt fra Sandefjord, og ofte kalt "Norges Riviera" er Tønsberg en populær sommerdestinasjon med uteserveringer, båthavn, musikkfestivaler og  naturstier. Ta turen innom den berømte Mikaelskirken på Slottsfjellet, Vestfold Kommune Museum eller den populære Restaurant Havariet.

På tross av sin beskjedne størrelse byr Tønsberg på flust av shoppingmuligheter. Et naturlig startsted for shopping er storsenteret Farmandsstredet som tok i mot over 5 millioner kunder i løpet av fjoråret.  Mange butikker, som for eksempel Floyd Tønsberg og The Body Shop, er også lokalisert i Tønsberg sentrum og langs brygga. Nysatsningen Foyn Tønsberg er et av byens stadig mer populære handlesenter, med butikker som Vita Exclusive, Urban og Wayne's Coffee. På grunn av sin beskjedne størrelse kan Tønsberg tilby en både enkel og utrolig hyggelig handleopplevelse!

Du kan også finne hjem og møbler-produkter fra Søstrene Grene i Tønsberg.