Topptilbud i Drammen

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Drammen Se mer

Drammen

Drammen

I Buskerud ligger Drammen, en av Norges raskest voksende byer og med et fantastisk shoppingtilbud. Spiraltoppen er Drammens mest besøkte attraksjon og gir deg muligheten til å "gå gjennom historien" fra 1700-tallet og til rundt 1950. Flere ganger i året tar lokale produsenter turen til Bragernes Torg for å vise frem sine gårdsprodukter under Bondens Marked.

Tiendeo hjelper deg å finne de beste shoppingtilbudene i Drammen! Vi kan alt om de besteshoppingområdene og -butikkene.

I Drammen sentrum finner du et stort utvalg forretninger, med hjertet av byens handelsstrøk i området rundt Bragernes Torg. Også Strømsø har de siste årene hatt en oppblomstring av mange nye og sjarmerende forretninger. Midt i byen finner du to store kjøpesentre, blant annet Magasinet Drammen som kan friste med butikker som Indiska, LACE, Kicks, Swag, Yoghurt Heaven, Glitter, H&M og Traktøren, og i tillegg en helt ny Starbucks! I tillegg til Magasinet Drammen, finnes også CC Varehus, Gulskogen senter og Torget Vest! Her finner du Jernia, Boots Apotek, Olive Tree, Lakkbar, SHIFT og Mester Grønn.
Du kan også finne hjem og møbler samling fra Søstrene Grene i Drammen.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.