Tiendeo official website
  • Logo Spar
  • Logo Coop Extra
  • Logo Europris
  • Logo Rema 1000
  • Logo Meny
  • Logo Kiwi

Hvilke tilbud kan jeg finne i Drammen?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Drammen på Tiendeo. Se Spar, Coop Extra, Europris kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 421 aktive kataloger i Drammen og 1482 butikker.

Drammen

Drammen

I Buskerud ligger Drammen, en av Norges raskest voksende byer og med et fantastisk shoppingtilbud. Spiraltoppen er Drammens mest besøkte attraksjon og gir deg muligheten til å "gå gjennom historien" fra 1700-tallet og til rundt 1950. Flere ganger i året tar lokale produsenter turen til Bragernes Torg for å vise frem sine gårdsprodukter under Bondens Marked.

Tiendeo hjelper deg å finne de beste shoppingtilbudene i Drammen! Vi kan alt om de besteshoppingområdene og -butikkene.

I Drammen sentrum finner du et stort utvalg forretninger, med hjertet av byens handelsstrøk i området rundt Bragernes Torg. Også Strømsø har de siste årene hatt en oppblomstring av mange nye og sjarmerende forretninger. Midt i byen finner du to store kjøpesentre, blant annet Magasinet Drammen som kan friste med butikker som Indiska, LACE, Kicks, Swag, Yoghurt Heaven, Glitter, H&M og Traktøren, og i tillegg en helt ny Starbucks! I tillegg til Magasinet Drammen, finnes også CC Varehus, Gulskogen senter og Torget Vest! Her finner du Jernia, Boots Apotek, Olive Tree, Lakkbar, SHIFT og Mester Grønn.
Du kan også finne hjem og møbler samling fra Søstrene Grene i Drammen.