Tiendeo official website
  • Logo Spar
  • Logo Coop Extra
  • Logo Europris
  • Logo Rema 1000
  • Logo Meny
  • Logo Kiwi

Hvilke tilbud kan jeg finne i Oslo?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Oslo på Tiendeo. Se Spar, Coop Extra, Europris kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 481 aktive kataloger i Oslo og 4849 butikker.

Oslo

Oslo

Tigerstaden. Hovedstaden. Hjem til Vigelandsparken, Aker Brygge, Operaen og Holmenkollen.

Oslo er Norges hovedstad, med endeløse shoppingmuligheter, og mangfoldige kjøpesentre og handlegater. Kanskje best kjent er Karl Johans gate, med alt fra luksusmerker til rimeligere kjeder og muligheten til å gjøre flere kupp. Karl Johans gate starter rett utenfor Oslo S, og ender ved Slottsparken og Det Kongelige Slottet. I midten av handlegaten finner du det nyåpnede kjøpesenteret "Eger", og mot slutten av gaten ligger luksuskjøpesenteret "Paléet". På vei mot slottet er det flust av restauranter, bakerier og kafeer, perfekte til å nyte en god lunsj eller middag etter en shoppingrunde. Sjekk ut TGIF's, Hard Rock Cafe eller Baker Hansen.

 

Finn de beste tilbudene i Oslo!

Rett i nærheten av Karl Johans gate finner du også high end kjøpesenteret Steen&Strøm, og folkefavoritten Oslo City. Günerius, Operapassasjen og Grønlands Basar er også kjente handlesteder rett i nærheten. Glem heller ikke Bogstadveien og Hegdehaugsveien, som begynner rett bak Slottet og går hele veien opp til Majorstuen! For en utsikt over fjorden kan du ta deg turen ned til Aker Brygge shopping, og nyte sjømat og havutsikt. To nye og stadig voksende områder for nisjebutikker i Oslo, er Bislett, St. Hanshaugen (spesielt Bjerregaards gt.) og Grünerløkka. Gå heller ikke glipp av markedene på Grønlands Basaar!

I alle disse kjøpesentrene og handlegatene finner du alt fra H&M, Zara, Louis Vuitton, Elkjøp, XXL, The Body Shop, Platekompaniet, Esthetique, Søstrene Grene - kort sagt; alt du kan ønske deg!

Oslo er en ekstremt fremkommelig by med busser, trikker, metro og taxi, i tillegg til at det meste er i gåavstand.