Topptilbud i Sandefjord

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Sandefjord Se mer

Sandefjord

SandefjordDet finnes omtrent ikke en eneste aktivitet Sandefjord ikke kan by på. Hva med en flytur med Dakota? Eller en runde golf? Dersom det ikke er din type aktivitet, kanskje det kan friste med et cruise på Southern Actor gjennom fjorden, eller en rå tur i klatreparken Høyt&Lavt? For barna kan det friste med Metro Lekeland, Hvalfangstmuseet eller bowling. Med Torp Flyplass rett i nærheten er det enkelt å komme seg til Sandefjord, og gode hotelltilbud er ofte og mange.

Sandefjord er et mekka for shoppingentusiaster, og tilbyr skjulte skatter og kupp i små sjarmerende butikker, bortgjemt i sidegater eller små avstikkere, i tillegg til flere store kjøpesentre. Her kan du boltre deg i klesbutikker, gullsmeder, interiørbutikker, bakerier, blomsterhandlere, delikatesser, elektronikkforretninger, sko og brukskunst. Baker Halvorsen er Vestfolds eldste bakeri, og Brødrene Bergren kan skilte med å være en av landets eldste fiskeforretninger. Georg Martinsen AS byr på lærvarer av alle slag, og Håndverkeren Kaffe og Te har importert kvalitetsvarer i over 20 år. I Gunillas Helsekost får du alle dine helsekostbehov dekket av kompetent personale, og på Hvaltorvet finner du over 60 butikker til å dekke alle behov. Senteret ble nyåpnet i 2008 og kan skilte med butikker som Bertoni, Brandstad, Hairport, Jordbærpikene, H&M, Ødegaard og WoW.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.