Tiendeo official website
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Rusta
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi
  • Logo Vinmonopolet

Hvilke tilbud kan jeg finne i Sandefjord?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Sandefjord på Tiendeo. Se Coop Extra, Spar, Rusta kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 318 aktive kataloger i Sandefjord og 915 butikker.

Sandefjord

SandefjordDet finnes omtrent ikke en eneste aktivitet Sandefjord ikke kan by på. Hva med en flytur med Dakota? Eller en runde golf? Dersom det ikke er din type aktivitet, kanskje det kan friste med et cruise på Southern Actor gjennom fjorden, eller en rå tur i klatreparken Høyt&Lavt? For barna kan det friste med Metro Lekeland, Hvalfangstmuseet eller bowling. Med Torp Flyplass rett i nærheten er det enkelt å komme seg til Sandefjord, og gode hotelltilbud er ofte og mange.

Sandefjord er et mekka for shoppingentusiaster, og tilbyr skjulte skatter og kupp i små sjarmerende butikker, bortgjemt i sidegater eller små avstikkere, i tillegg til flere store kjøpesentre. Her kan du boltre deg i klesbutikker, gullsmeder, interiørbutikker, bakerier, blomsterhandlere, delikatesser, elektronikkforretninger, sko og brukskunst. Baker Halvorsen er Vestfolds eldste bakeri, og Brødrene Bergren kan skilte med å være en av landets eldste fiskeforretninger. Georg Martinsen AS byr på lærvarer av alle slag, og Håndverkeren Kaffe og Te har importert kvalitetsvarer i over 20 år. I Gunillas Helsekost får du alle dine helsekostbehov dekket av kompetent personale, og på Hvaltorvet finner du over 60 butikker til å dekke alle behov. Senteret ble nyåpnet i 2008 og kan skilte med butikker som Bertoni, Brandstad, Hairport, Jordbærpikene, H&M, Ødegaard og WoW.