Topptilbud i Tromsø

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Tromsø Se mer

Tromsø

Tromsø

Tromsø er en av Norges mest unike destinasjoner, med alt fra shoppingmuligheter til friluftsliv, severdigheter og attraksjoner. Her kan du nyte guidete terrengsykkelturer, sightseeing med RIB-båt, fjordcruise og fiske i Rystrømmen med MS Lofotfjord, ta en helikoptertur med Lyngsfjord Adventure, eller hva med en taxitur i et fly med Fly Taxi Nord? Tromsø Villmarkssenter har huskier, isbreer og kayaking, mens Arctic Guide Service hjelper deg å jakte på det flyktige nordlyset.

I Tromsø er shoppingtilbudene uendelige!

Jekta Kjøpesenter ligger på Langnes og er med sine 120 butikker Nord-Norge største kjøpesenter. Senteret er så og si nyåpnet, da det sto helt ferdig i 2013. På Jekta kan du finne alle slags butikker som Branstad Jeans, Bundingen, Fredrik & Louisa, JJ's Barnepark, Name It, New Yorker og Søstrene Grene. AMFI Pyramiden ligger på fastlandssiden av Tromsø by og har 40 butikker som Fingerbølla, Kid Interiør og KNA massage. Kjøpesenteret AMFI Veita ligger midt i Tromsø by ved gågaten og kan by på 4 etasjer med spennende butikker som Habitat, Life og Rema 1000.

Du kan også finne hjem og møbler kolleksjonen fra Søstrene Grene i Tromsø.

Veien til gode tilbud er kort i Tromsø!

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.