Tiendeo official website
  • Logo Europris
  • Logo Coop Extra
  • Logo Obs
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi
  • Logo Meny

Hvilke tilbud kan jeg finne i Tromsø?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Tromsø på Tiendeo. Se Europris, Coop Extra, Obs kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 260 aktive kataloger i Tromsø og 443 butikker.

Tromsø

Tromsø

Tromsø er en av Norges mest unike destinasjoner, med alt fra shoppingmuligheter til friluftsliv, severdigheter og attraksjoner. Her kan du nyte guidete terrengsykkelturer, sightseeing med RIB-båt, fjordcruise og fiske i Rystrømmen med MS Lofotfjord, ta en helikoptertur med Lyngsfjord Adventure, eller hva med en taxitur i et fly med Fly Taxi Nord? Tromsø Villmarkssenter har huskier, isbreer og kayaking, mens Arctic Guide Service hjelper deg å jakte på det flyktige nordlyset.

I Tromsø er shoppingtilbudene uendelige!

Jekta Kjøpesenter ligger på Langnes og er med sine 120 butikker Nord-Norge største kjøpesenter. Senteret er så og si nyåpnet, da det sto helt ferdig i 2013. På Jekta kan du finne alle slags butikker som Branstad Jeans, Bundingen, Fredrik & Louisa, JJ's Barnepark, Name It, New Yorker og Søstrene Grene. AMFI Pyramiden ligger på fastlandssiden av Tromsø by og har 40 butikker som Fingerbølla, Kid Interiør og KNA massage. Kjøpesenteret AMFI Veita ligger midt i Tromsø by ved gågaten og kan by på 4 etasjer med spennende butikker som Habitat, Life og Rema 1000.

Du kan også finne hjem og møbler kolleksjonen fra Søstrene Grene i Tromsø.

Veien til gode tilbud er kort i Tromsø!