Topptilbud i Sandnes

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Sandnes Se mer

Sandnes

Sandnes

Sandnes er en sjarmerende by og kommune i Rogaland, som grenser til Gjesdal, Time, Stavanger, Klepp og Sola. Sandnes er hjem til Sandnes Garn; en av Europas mest moderne garnprodusenter. Her brukes råvarer som norsk ull, ull fra Australia og Sør-Amerika. Det finnes uttallige forhandlere av Sandnes Garn, blant annet Kreaktiv på Kvadrat kjøpesenter. Kvadrat Kjøpesenter Norges fjerde største kjøpesenter med 160 butikker og 2500 gratis parkeringsplasser. Her finer du alt fra Turistinformasjon, gratis wi-fi, Vinmonopolet og gratis lån av rullestol, til butikker som dekker alle behov, for eksempel 4Sound, BeWell, Capone Kids, Kremmerhuset Ting& Sånt, Lampehuset, Mövenpick Isbar, Parfymelle Koch og Ticket Feriereiser. Noen av de beste shoppingtilbudene finner du også på AMFI Vågen, et multisenter som i tillegg til å romme over 60 butikker, også har Quality Hotel, SF Kino Sandnes og en mengde spisesteder.

Du kan også finne hjem og møbler kolleksjonen fra Søstrene Grene i Sandnes.

Gå heller ikke glipp av en tur nedover Langgata i Sandnes; Norges lengste handlegate. Her finner du smykkebutikker, bokbutikker og gavebutikker i alle kriker og kroker - gå ikke glipp av skjulte skatter i små sidegater!

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.