Topptilbud i Arendal

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Arendal Se mer

Arendal

ArendalArendal er omgitt av vakker skog og natur, og er en idyllisk sørlandsby. Byen kan by på havnebasseng, Arendal Kulturhus, Bokbyen ved Skagerrak, turer i skog og mark, og severdigheter som Åmfoss Bro og landsbyen Lyngør.

Arendal har ikke fått kallenavnet "Norges største handlesenter uten tak" for ingenting. Koselige Arendal sentrum inneholder både små butikker og kjedeforretninger, med en intim atmosfære og forretninger med det meste du trenger, enten det er fisk fra brygga, musikk eller vin.

I sentrum finner du over 120 butikker og 35 serveringssteder, og har til og med et sentrumsgavekort som kan brukes i de fleste av byens butikker. La deg forføre av deilige godbiter på Heimdal Chokolade eller ta deg tid til å vindusshoppe (eller mer?) hos Marcussen Ur & Smykker. Tre praktiske parkeringshus og mange korttidsparkeringer gjør shoppingen til en drøm, med flere restauranter og kafeer som Fiskebrygga Pub & Vinstue eller Café Bove spredt rundt i byen til velfortjente pauser. I tillegg har Arendal et stort kjøpesenter, AMFI Arena, med butikker som Clas Ohlson, Dr. Klem's Klinikk, Platekompaniet, Upstairs, Vinmonopolet og Stormberg!

Du kan også finne hjem og møbler samling fra Søstrene Grene i Arendal.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.