Tiendeo official website
  • Logo Europris
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Obs
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi

Hvilke tilbud kan jeg finne i Arendal?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Arendal på Tiendeo. Se Europris, Coop Extra, Spar kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 249 aktive kataloger i Arendal og 491 butikker.

Arendal

ArendalArendal er omgitt av vakker skog og natur, og er en idyllisk sørlandsby. Byen kan by på havnebasseng, Arendal Kulturhus, Bokbyen ved Skagerrak, turer i skog og mark, og severdigheter som Åmfoss Bro og landsbyen Lyngør.

Arendal har ikke fått kallenavnet "Norges største handlesenter uten tak" for ingenting. Koselige Arendal sentrum inneholder både små butikker og kjedeforretninger, med en intim atmosfære og forretninger med det meste du trenger, enten det er fisk fra brygga, musikk eller vin.

I sentrum finner du over 120 butikker og 35 serveringssteder, og har til og med et sentrumsgavekort som kan brukes i de fleste av byens butikker. La deg forføre av deilige godbiter på Heimdal Chokolade eller ta deg tid til å vindusshoppe (eller mer?) hos Marcussen Ur & Smykker. Tre praktiske parkeringshus og mange korttidsparkeringer gjør shoppingen til en drøm, med flere restauranter og kafeer som Fiskebrygga Pub & Vinstue eller Café Bove spredt rundt i byen til velfortjente pauser. I tillegg har Arendal et stort kjøpesenter, AMFI Arena, med butikker som Clas Ohlson, Dr. Klem's Klinikk, Platekompaniet, Upstairs, Vinmonopolet og Stormberg!

Du kan også finne hjem og møbler samling fra Søstrene Grene i Arendal.