Tiendeo official website
  • Logo Boots Apotek
  • Logo Dressmann
  • Logo Vinmonopolet
  • Logo G-Sport
  • Logo Coop Kjøkken & Hjem
  • Logo Nærbutikken

Hvilke tilbud kan jeg finne i Bodø?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Bodø på Tiendeo. Se Boots Apotek, Dressmann, Vinmonopolet kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 247 aktive kataloger i Bodø og 346 butikker.

Bodø

Bodø

Bodø har alt! Fra vill nordnorsk natur og nordlys, til badeanlegg, fotballklubben FK Bodø/Glimt, dykking med Saltstraumen Dykkecamp, et besøk på Saltstraumen museum, fantastiske Rønvik Kirke, golfing på Salten Golfklubb og cruise med Arctic Cruise. Her er det ingen aktivitet eller attraksjon som mangler!

Shoppingtilbud i Bodø er det flust av, og butikkene er ikke få å velge mellom.

Hva med spennende spesialforretninger som lekebutikken Bursdagskongen, selskapsbutikken Partyman, eller hva med å lete etter skjulte skatter i tegneseriebutikken Underholdningsmagneten eller Juledekorasjoner fra Søstrene Grene?

Bodø har alltid vært kjent som en stor moteby, og sentrum kan i tillegg friste med butikker som Sport 1 og Skandinavisk Høyfjellsutstyr, Eplehuset, Koch Kjøpesenter i Storgata 5 med butikker som Spaceworld, Glitter, Nikita, Sunkost og Morris, eller Trekanten Kjøpesenter i Plassmyrveien 50 med Mester Grønn og Skeidar, og Royal Arkaden i Storgt 2 med blant annet bowlinghall, og ikke minst Sentrumsgården med apotek, kafé, treningssenter og frisør i hjertet av Bodø (Sjøgata 6). Sjekk ut Tiendeos kataloger for mer info!