Topptilbud i Bodø

Spesielt for deg

Toppbutikker

Fremhevede produkter

  • Klær, sko og tilbehør

Kjøpesentre i Bodø Se mer

Bodø

Bodø

Bodø har alt! Fra vill nordnorsk natur og nordlys, til badeanlegg, fotballklubben FK Bodø/Glimt, dykking med Saltstraumen Dykkecamp, et besøk på Saltstraumen museum, fantastiske Rønvik Kirke, golfing på Salten Golfklubb og cruise med Arctic Cruise. Her er det ingen aktivitet eller attraksjon som mangler!

Shoppingtilbud i Bodø er det flust av, og butikkene er ikke få å velge mellom.

Hva med spennende spesialforretninger som lekebutikken Bursdagskongen, selskapsbutikken Partyman, eller hva med å lete etter skjulte skatter i tegneseriebutikken Underholdningsmagneten eller Juledekorasjoner fra Søstrene Grene?

Bodø har alltid vært kjent som en stor moteby, og sentrum kan i tillegg friste med butikker som Sport 1 og Skandinavisk Høyfjellsutstyr, Eplehuset, Koch Kjøpesenter i Storgata 5 med butikker som Spaceworld, Glitter, Nikita, Sunkost og Morris, eller Trekanten Kjøpesenter i Plassmyrveien 50 med Mester Grønn og Skeidar, og Royal Arkaden i Storgt 2 med blant annet bowlinghall, og ikke minst Sentrumsgården med apotek, kafé, treningssenter og frisør i hjertet av Bodø (Sjøgata 6). Sjekk ut Tiendeos kataloger for mer info!

 

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon