Topptilbud i Ålesund

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Ålesund Se mer

Ålesund

Ålesund

Ved innseiling til Girangerfjorden ligger jugendstilbyen Ålesund, kåret til Norges vakreste by av The Times i 2009. Her finnes uttallige tårn, spir og nydelige ornamenter på husfasadene, og utkikkspunktene FJellstua og Kniven på Byfjellet Aksla gir deg en utsikt over byen du sent vil glemme! I Ålesund finner du også Atlanterhavsparken, plassert midt i den spektakulære naturen på Tueneset, og er et av Nord-Europas største og mest unike saltvannsakvarier som gir et unikt innblikk i livet langs Norskekysten og Atlanterhavet.

Ålesund har lange tradisjoner som handelsby, og et stort og innbydende utvalg av butikker. Ålesund og Sunnmøre kan by på helt unike butikker som Devold Outlet, Fjordbuda /Yx og Fjøsen Souvenirbutikk. For unike shoppingtilbud i Ålesund bør du ikke gå glipp av kjøpesentrene AMFI Moa  og Kremmergaarden. AMFI Moa består av 3 bygg og 170 butikker, blant andre Aroma- og fotsoneterapi, Badeglæder, Chocolatte, Eplehuset, Enklere Liv, Gullsmed Stamnæss, Lappestua, Platou og Triumph. Kremmergaarden ligger sentralt i rådhuset i Ålesund med byens Vinmonopol og forretninger for en hver smak. Stikk innom Gullsmed Mjelva, KICKS, Upstairs eller Tilbords i dette sjarmerende kjøpesenteret!

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.