Tiendeo official website
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Rusta
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi
  • Logo Vinmonopolet

Hvilke tilbud kan jeg finne i Ålesund?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Ålesund på Tiendeo. Se Coop Extra, Spar, Rusta kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 231 aktive kataloger i Ålesund og 654 butikker.

Ålesund

Ålesund

Ved innseiling til Girangerfjorden ligger jugendstilbyen Ålesund, kåret til Norges vakreste by av The Times i 2009. Her finnes uttallige tårn, spir og nydelige ornamenter på husfasadene, og utkikkspunktene FJellstua og Kniven på Byfjellet Aksla gir deg en utsikt over byen du sent vil glemme! I Ålesund finner du også Atlanterhavsparken, plassert midt i den spektakulære naturen på Tueneset, og er et av Nord-Europas største og mest unike saltvannsakvarier som gir et unikt innblikk i livet langs Norskekysten og Atlanterhavet.

Ålesund har lange tradisjoner som handelsby, og et stort og innbydende utvalg av butikker. Ålesund og Sunnmøre kan by på helt unike butikker som Devold Outlet, Fjordbuda /Yx og Fjøsen Souvenirbutikk. For unike shoppingtilbud i Ålesund bør du ikke gå glipp av kjøpesentrene AMFI Moa  og Kremmergaarden. AMFI Moa består av 3 bygg og 170 butikker, blant andre Aroma- og fotsoneterapi, Badeglæder, Chocolatte, Eplehuset, Enklere Liv, Gullsmed Stamnæss, Lappestua, Platou og Triumph. Kremmergaarden ligger sentralt i rådhuset i Ålesund med byens Vinmonopol og forretninger for en hver smak. Stikk innom Gullsmed Mjelva, KICKS, Upstairs eller Tilbords i dette sjarmerende kjøpesenteret!