Tiendeo official website
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Rusta
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi
  • Logo Vinmonopolet

Hvilke tilbud kan jeg finne i Kristiansand?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Kristiansand på Tiendeo. Se Coop Extra, Spar, Rusta kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 255 aktive kataloger i Kristiansand og 731 butikker.

Kristiansand

Kristiansand

Velkommen til storbyen med småbysjarm! Kristiansand er byen som har alt i gåavstand; shopping, bystranda, uteliv, Kristiansand Dyrepark og skjærgården. Kilden Teater- og Konserthus ligger på Odderøya, rett ved siden av innseilingen til Kristiansand Havn; Fiskebrygga. Kristiansand kan by på overnattingsmuligheter som hotell, leilighet, feriehus eller campingplass.

Kristiansand er et shoppingmekka enten du ønsker deg kjøpesenter eller små handlegater. Markens er Kristiansands hovedgate som går fra sjøen, tvers gjennom byen og opp til skogen. På torget midt i finner du en mengde frukt- og grønnsaksboder, og området rundt er fullt av mange forskjellige små og store butikker.

Kvadraturen er sentrum i Kristiansand og størst på shopping på Sørlandet, med 300 butikker og 100 serveringssteder som alle tar seg svært godt av kundene. I den gamle bydelen "Posebyen" er det Posebymarked hver lørdag fra 11 - 16 i sommersesongen. Posebymarkedet ligger i krysset mellom Kristian IV gate og Kronprinsensgate.

For mange shoppingtilbud i Kristiansand kan du ta deg turen innom Sørlandsparken som tilbyr gratis parkering og hundrevis av butikker på Avenyen pluss det kjente Sørlandssenteret med 4000 gratis parkeringsplasser og 166 butikker! Her finner du blant annet Babyshop, Geheb Conditori, Inglot, Lefdal Elektro, Pets Best, Sunkost, Upstairs, Wow, Zizzi, Åhléns, Ilse Jacobsen og mye mer!

Du kan også finne hjem og møbler kolleksjonen fra Søstrene Grene i Kristiansand.