Topptilbud i Bergen

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Bergen Se mer

Bergen

Bergen

Bergen ble opprinnelig grunnlagt med navnet "Bjørgvin", som betyr "Den grønne engen mellom fjellene". Byen er verdensskjent for både Bryggen i Bergen og Fløibanen som hvert år besøkes av til sammen over 1,7 millioner turister. I tillegg kan Bergen by på attraksjoner som Edvard Grieg museet, Fløyfjellet og Det Hanseatiske Muesum. Av restauranter er "Bare Restaurant" kjent det nærmeste du kommer en Michelin-restaurant i Bergen i dag, eller prøv Henrik Øl og Vinstove for ekte mikrobryggeri-øl.

Bergen har sterke handelstradisjoner, og kan by på alt fra mindre spesialforretninger til store varehus og kjøpesentre. De mest kjente kjøpesentrene er Kløverhuset i Strandgaten, Galleriet på Torgallmenning, Bergen Storsenter og Lagunen (Norges nest største kjøpesenter) syd for sentrum. Mindre og spennende butikker ligger over hele den sentrale delen av byen, blant annet langs Bryggen, i Øvregaten og i Lille Øvregate.

Du kan også finne hjem og møbler samling fra Søstrene Grene i Bergen.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.