Topptilbud i Stavanger

Spesielt for deg

Toppbutikker

Fremhevede produkter

  • Klær, sko og tilbehør

Kjøpesentre i Stavanger Se mer

Stavanger

Stavanger

Stavanger er ofte mest kjent for sin oljeindustri, men har så mye mer å by på. Stavanger er hjem til det verdenskjente fjellplatået Preikestolen, en av Norges mest kjente turistattraksjoner med over 200.000 turgåere fra Preikestolhytta til Preikestolen hvert år. Kanskje mindre kjent, men minst like storslått, er monumentet Sverd i Fjell innerst i Hafrsfjord i kommunen. Myhregaarden Hotel ligger midt i Sentrum med kort gåavstand til shopping og uteliv.

 

I Stavanger finner du alt fra store kjøpesentre til spennende småbutikker og store fabrikkutsalg. Av kjøpesentre i Stavanger finner du blant annet Magasin Blaa i Verksgata 2, Amfi Madla, Straen Senteret og Kilden Kjøpesenter. Forretninger som Oleana med mangfoldige garnprodukter, samt Stavanger Glassblåseri og Mingar Walker Glassblåseri med håndlaget glasskunst. Verktøy AS er en spesialbutikk for tredreiing, treskjæring og annen treforming. På Gjestal i Oltedal kan du gå på fabrikkutsalg med garnprodukter, gensere og støpte lys. Her kan du også få deg en bedre middag på deres egne restaurant, Gjestal Spinneri.

Du kan også finne hjem og møbler-produkter fra Søstrene Grene i Stavanger.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon