Topptilbud i Haugesund

Spesielt for deg

Toppbutikker

Haugesund

Haugesund

Haugesund og Haugalandet har noe av det beste vårt land kan by på. Opplevelsene står i kø fra fjord, foss, kyst- og bykultur, i tillegg til vikinghistorie, isbreer, fjell og hav, fantastiske øysamfunn, Tysvær Badeanlegg, festivaler, fyrhus og cruise! Et besøk til Haugesund vil uten tvil gi deg ditt livs opplevelse.

Men ingen tur til Haugesund er komplett uten shopping og gode tilbud! For noen av de beste tilbudene i Haugesund bør du definitivt sjekke ut Amanda Storsenter. Amanda storsenter har åpent til 20 på hverdager og 18 på lørdager, kan tilby 1600 gratis parkeringsplasser til sine kunder. Her kan du boltre deg i butikker som Kitch'n, elektronikkgiganten Teknikmagasinet, Kremmerhusets fantastiske ting og tang, Aldo Shoes, Bla-Bla mote, CMYK Accessories og unike Deguy.

I Haugesund sentrum kan du bruke timevis på å finne gode kupp i det som kalles Haugalandets største handlesenter, med kjedebutikker, kjøpesenter, nisjebutikker og spesialbutikker som norsk klokkedesign (Bruvik Time), eksklusive Lie 1899, Oasen Storsenter, Vikedal Gardsmat og Karmøy Laks. Haugesund sentrum sover sjelden og kan by på hoteller som Rica Maritim Hotel, nattklubber som Zensa Bar og Nattklubb, og kafeer og restauranter som India Gate og Totalen Kaffebar.

Du kan også finne hjem og møbler-produkter fra Søstrene Grene i Haugesund.

 

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.