Topptilbud i Moss

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Moss Se mer

Moss

Moss

Moss har et mangfoldig handelsmiljø og kunstgallerier, med variert fjord- og innlandsnatur. Med grense i sør mot Rygge ligger to av Østfolds mindre flyplasser i dette området, og det går svært mange utenlandsruter fra både Moss og Rygge flyplass. Moss By- og Industrimuseum er en del av stiftelsen Østfoldmuseene, og har en unik historisk beliggenhet i to av de gamle møllebygningene. Galleri F15 er et av de eldste og mest anerkjente visningsstedene for samfunnskunst i  Norge.

Shopping i Moss byr på noe for enhver smak. Vareutvalget er stort, prisene lave og mangfoldet uten grenser. Moss var den første byen som innførte bilfri gågate, og Dronningens gate er nå blitt en av landets flotteste gågater med salgsboder, nisjebutikker, kafeer og restauranter. Hva med en kopp kaffe i den fantastiske Café Norli? I Moss ligger det hele tre kjøpesentre: AMFI Moss med 110 butikker, sentral beliggenhet og kort gåavstand til gågaten. Her finnes alt fra 5 hjerter, Vinmonopolet, Hanskemagasinet og Elkjøp, til Moments og Asia Gourmet. Litt mindre, men helt nyoppusset finner du Mosseporten senter med 52 butikker, blant andre Kabona Klinikken, Morris, Kappahl og Shoeday, og med beliggenhet rett ved E6. Til slutt har du Rygge Storsenter - det nyeste senteret i Moss, med 47 butikker og i nærheten av handelsområdet City Syd, med butikker som B-Young, Maud Parfymeri, Musikkverket og Nikita Frisør. Velkommen til Moss for de beste tilbudene!

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.