Tiendeo official website

Leter du etter de beste tilbudene i Bygg og hage-kategorien?

Hvis du er på utkikk etter kampanjer i Bygg og hage-kategorien, har du kommet til riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Mega Norge, Jotun, Lensit og mange andre butikker. Det finnes for tiden 18 Bygg og hage-kataloger hos Tiendeo og 240 butikker. Bla gjennom de nyeste Mega Norge-katalogene "Opptil -70% Rabatt" gyldig fra fra 20/5 til til 31/5 og begynn å spare nå!

Bygg og hage-kataloger

  • Logo Mega Norge
  • Logo Jotun
  • Logo Lensit
  • Logo Nelson Garden
  • Logo Weber
  • Logo Spire Blomsterhåndverk

Bygg og hage

Har du lyst til å snekre litt, men vet ikke hvor du skal begynne? Trenger du litt inspirasjon for å pusse opp huset eller transformere hagen? Da har du kommet til rett sted! I Bygg- og hage-kategorien har vi en stor samling av brosjyrer med alt fra bygg og hage, fra store aktører som Byggmax, Right Price Tiles, Jula, Coop Obs! Bygg og mange fler. 

Her er det noe for både hobbysnekkeren og de proffe. Bla gjennom mengder av kataloger fra Biltema og VVS-Eksperten, som dekker alt fra gulv og fliser til maling og hagemøbler. Finn gode tilbud på verktøy og maskinvare fra Bosch, Stanley og Silva. Når det ikke bare handler om det som er på innsiden, kan du finne alt av utstyr til hagen, fra planter, hagebruksgjenstander, skur og pyntegjenstander. Finn ditt nærmeste hagesenter her, og få med deg alle de siste tilbudene.