Topptilbud i Trondheim

Spesielt for deg

Toppbutikker

Fremhevede produkter

Kjøpesentre i Trondheim Se mer

Trondheim

Trondheim

Som Norges tredje største by kan Trondheim by på den berømte og slående vakre Nidaromsdomen, historiske Kristiansten festning og den populære øya Munkholmen. For å komme til Trondheim kan man ta både fly til Værnes Flyplass, buss fra Oslo, toget som tar deg over Dovre, eller gamle pilegrimsveier. Trondheim er et must for historie- og vikingtidsinteresserte.

 

Shopping i Trondheim gir en helt spesiell og spennende handleopplevelse. I tillegg til store kjøpesentre som Trondheim Torg, Byhaven, Mercursenteret, Solsiden Kjøpesenter og City Syd er Trondheim også viden kjent for å ha mange spennende og uavhengige nisjebutikker. Det er her du virkelig kan gjøre fantastiske kupp, og komme hjem med unike produkter ingen andre har. Stikk innom Isalin Vintage, Sukker, Butikkollektivet Pryd, Namaste og Shine for helt unike klær og smykker, samt Galleriet for unike kunstgjenstander. For matopplevelser i særklasse anbefales Ravnkloa Fiskehall og den sommeråpne kafeen Kloa Servering.

Du kan også finne hjem og møbler kolleksjonen fra Søstrene Grene i Trondheim.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon