Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Trademax.

Leter du etter de beste Trademax-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Trademax-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Trademax eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Trademax og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Hjem og møbler-kategorien, som for eksempel Tupperware-brosjyren "Tupperware Kundeavis" gyldig fra fra 18/6 til til 2/7.

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo Plantasjen
  • Logo JYSK
  • Logo Enklere Liv
  • Logo Jernia
  • Logo Princess

Trademax, alle tilbudene lett tilgjengelig

Trademax

Har du en visjon med å innrede hjemmet? Trademax gjør det mulig å realisere den. Trademax er din pålitelige leverandør av interiør med rimelig utvalg av møbler for innendørs og utendørs bruk.

Trademax sitt utvalg av møbler, som består av alt fra Trademax sofa og stoler til spisebord og interessant interiør gir deg muligheten til å lage et funksjonelt og godt designet interiør. Her vil du garantert finne sofaer, hagemøbler, tilbehør og dekorasjoner til hjemmet ditt!

Mye av sortimentet er importert direkte, uten mellomledd. Dette betyr at du alltid får lavest pris når du bestemmer deg for å kjøpe innemøbler, Trademax utemøbler, interiør eller andre produkter. Er varen på lager kan de normalt sende bestillingen innen 1 - 2 uker.

Trademax har populære hagemøbler i farget rotting som er av høy kvalitet. Aluminiumsrammen tillater møblene å bli lagret utendørs, sommer eller vinter. Trademax rabattkode finner du på Tiendeo, så gjør deg dine første Trademax erfaringer i dag!

Trademax startet virksomheten i 2008. Anledningen til at de startet var en oppfatning av at mange innredningsprodukter i Norden var unødvendig dyre.

Trademax nettbutikk finnes nå i både Norge, Sverige, Danmark, Finland, og Tyskland, og har nesten 200 000 kunder.

Betal med Klarna faktura, trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter varene er mottatt.