Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra IKEA og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende IKEA ...

IKEA har som visjon “å skape en bedre hverdag for de mange menneskene“. IKEA-katalogen er et ikon blant kataloger, proppfull av idéer og inspirasjon for hjemmet!

Om IKEA

IKEA er en verdenskjent svensk møbelvarehuskjede. I tillegg til møbler markedsfører og selger IKEA også hvitevarer, belysning, kjøkkenutstyr, tekstiler og utallige andre innredningsartikler. Til sammen utgjør sortimentet mer enn 9000 forskjellige produkter.

IKEA designer sine egne møbler, og har 15 fast ansatte designere samt 200 eksterne designere på kontraktsbasis. Grunntanken bak alle IKEAs produkter er at de skal være rimelige, men av god kvalitet. Det meste av selskapets fortjeneste reinvesteres i IKEA-varehusene samt i produktutvikling, stadig mer bærekraftige løsninger, og kontinuerlig reduksjon av prisene.

I Norge har IKEA sju varehus: IKEA Forus, IKEA Furuset, IKEA Leangen, IKEA Ringsaker, IKEA Slependen, IKEA Sørlandet og IKEA Åsane. På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av IKEA-katalogen, aktuelle tilbud fra IKEA, samt informasjon om åpningstidene til IKEA-varehus i din nærhet.

IKEAs historie

IKEA ble stiftet i Sverige i 1943, da grunnleggeren Ingvar Kamprad bare var 17 år gammel. I begynnelsen solgte han produkter som penner, lommebøker og nylonstrømper via postordre. Først i 1947 begynte IKEA å selge møbler, og i 1955 begynte selskapet å designe sine egne møbler - ironisk nok fordi enkelte leverandører boikottet IKEA etter press fra konkurrentene.

Den første IKEA-butikken utenfor Sverige åpnet på Nesbru i 1963. I dag driver IKEA virksomhet i 43 land og har mer enn 150 000 medarbeidere.

Mer informasjon om IKEA

IKEA-katalogen trykkes i rundt 200 millioner eksemplarer årlig, og sies å være det mest distribuerte skrift i verden nest etter Bibelen. Ikke glem å bla i den nye IKEA-katalogen!

IKEA-produktene er kjent for sine originale navn. Det sies at produktene fikk navn istedet for nummer fordi grunnleggeren Ingvar Kamprad har dysleksi og syntes navnesystemet var enklere. De forskjellige produktene innen en produktgruppe har ofte samme samme type navn: For eksempel har sofaene svenske stedsnavn, mens mange av sengene er oppkalt etter norske steder.

IKEAs mest populære produkt er bokhyllen Billy, og det påstås at IKEA selger en Billy-bokhylle hvert 10. sekund!

IKEA ønsker å ha en positiv innvirkning på mennesker og miljø, og satser på tiltak som LED i all belysning til bomull fra mer bærekraftige kilder. IKEA jobber også mot et mål om 100 prosent fornybar energi – altså å produsere like mye energi som virksomheten forbruker.