Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Kid interiør.

Leter du etter de beste Kid interiør-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Kid interiør-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Kid interiør eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Kid interiør og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Hjem og møbler-kategorien, som for eksempel JYSK-brosjyren "JYSK Indoor Catalogue 2023" gyldig fra fra 17/10 til til 31/12.

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Kid interiør, alle tilbudene lett tilgjengelig

Kid interiør

Kid Interiør har et stort utvalg Kid interiør gardiner og sengesett i mer enn 110 butikker over hele landet, og alt du trenger for å få det fint i hjemmet – inne som ute. Kid er Norges ledende innen interiørtekstiler, og finnes på små og store steder, som f. eks. Kid Interiør Bergen og Kid Interiør Sandnes

Kid skal fornye og begeistre norske hjem med enkle midler, og tilbyr et stort utvalg av funksjonelle, tidsriktige og gunstig prisede varer på samme sted. Kid er et eget varemerke, og har derfor varer du ikke finner hos andre. Kid Interiør tilbudsavis finner du på Tiendeo.

Ved bestilling på nett vil den vanligste leveringsmåten være Kid Interiør MyPack - henting i butikk (Post Nords utleveringssteder og butikker i fastlands Norge). Varene sendes til ditt nærmeste MyPack utleveringssted. Valget registrerer du i kassen når du bestiller i nettbutikken. For dette alternativet har Kid en fraktfri levering ved varebestillinger på 1000,- eller mer.

Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? Liker du et stramt uttrykk eller har du en mykere stil? Det er mange hensyn å ta. Kid har et stort utvalg av kvalitetsprodukter som Kid Interiør persienner, rullegardiner, og lameller samlet under varemerket Dekosol.

Firmaet ble etablert i 1937. 

Kid Interiør har i dag 108 butikker, en omsetning på ca 900 millioner og over 1000 ansatte.

Er du medlem av Kid Interiørklubb får du fraktfri levering ved varebestilling over 500,-.