Finn Kid interiør i din by

Mest populære for Hjem og møbler

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Kid interiør ...

Kid interiør

Kid Interiør har et stort utvalg Kid interiør gardiner og sengesett i mer enn 110 butikker over hele landet, og alt du trenger for å få det fint i hjemmet – inne som ute. Kid er Norges ledende innen interiørtekstiler, og finnes på små og store steder, som f. eks. Kid Interiør Bergen og Kid Interiør Sandnes

Kid skal fornye og begeistre norske hjem med enkle midler, og tilbyr et stort utvalg av funksjonelle, tidsriktige og gunstig prisede varer på samme sted. Kid er et eget varemerke, og har derfor varer du ikke finner hos andre. Kid Interiør tilbudsavis finner du på Tiendeo.

Ved bestilling på nett vil den vanligste leveringsmåten være Kid Interiør MyPack - henting i butikk (Post Nords utleveringssteder og butikker i fastlands Norge). Varene sendes til ditt nærmeste MyPack utleveringssted. Valget registrerer du i kassen når du bestiller i nettbutikken. For dette alternativet har Kid en fraktfri levering ved varebestillinger på 1000,- eller mer.

Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? Liker du et stramt uttrykk eller har du en mykere stil? Det er mange hensyn å ta. Kid har et stort utvalg av kvalitetsprodukter som Kid Interiør persienner, rullegardiner, og lameller samlet under varemerket Dekosol.

Firmaet ble etablert i 1937. 

Kid Interiør har i dag 108 butikker, en omsetning på ca 900 millioner og over 1000 ansatte.

Er du medlem av Kid Interiørklubb får du fraktfri levering ved varebestilling over 500,-.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.