Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Møbelringen.

Leter du etter de beste Møbelringen-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Møbelringen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Møbelringen eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Møbelringen og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Hjem og møbler-kategorien, som for eksempel Kremmerhuset-brosjyren "Kremmerhuset Salg" gyldig fra fra 11/4 til til 23/4.

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Møbelringen, alle tilbudene lett tilgjengelig

Møbelringen er en norsk, landsdekkende kjede av møbelfaghandlere. Kjeden fører møbler fra de norske produsentene Brunstad, Ekornes, Formfin, Sitwell, Stordal Møbler og Wonderland, såvel som varer fra utvalgte utenlandske produsenter.

Om Møbelringen

Møbelringen ønsker å fremstå som den ledende faghandel innen møbel i Norge. Hos Møbelringen finner du alt du trenger til stue, soverom og spiseplass, men også møbler til andre rom, garderobeløsninger og et bredt utvalg av interiørartikler.

Møbelringen gir deg mulighet til å bestille timeavtale med butikken. Med en timeavtale står kundebehandleren klar til å ta imot deg når det passer.

Hvis du ikke har mulighet til å ta med deg eller hente møblene selv, kan du få dem kjørt hjem til deg mot et kjøretillegg. Møbelringen kan også påta seg montering av møblene, mot et avtalt tillegg i prisen.

Hos Møbelringen kan du kjøpe gavekort til den verdien du selv ønsker, som kan benyttes i alle Møbelringens butikker.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Møbelringen-katalogen, aktuelle tilbud fra Møbelringen, samt informasjon om åpningstidene til Møbelringen-butikker i din nærhet.

På nettsidene til Møbelringen finner du i tillegg til produkt- og kjøpsinformasjon også gode råd om stell og vedlikehold av møbler, slik at du kan få dem til å vare så lenge som mulig.

Møbelringens historie

Møbelringen ble stiftet av et titalls butikker i 1985. Stifterne ønsket stordriftsfordeler via felles markedsføring og gunstigere innkjøp. Kjeden utviklet seg etter hvert til å dekke det meste av Norge, og i dag har Møbelringen nærmere 80 medlemseide butikker over hele landet, fra Kristiansand i sør til Honningsvåg i nord.


Mer om Møbelringen

Møbelringen er offisiell sponsor for Norges Håndballforbund, og har i en årrekke gitt navn til kvinnelandslagets oppkjøringsturnering: Møbelringen Cup. Motstanderne er alltid blant de beste lagene i verden, så Møbelringen Cup er en viktig turnering med mange spennende kamper.

Møbelringen har fokus på kvaliteten på norske merkevarer, og gjennomfører omfattende kvalitetstester etter spesifikasjoner fra mobelfakta.no. Merket mobelfakta.no kan benyttes av møbelprodusenter som er medlemmer i mobelfakta.no og som har miljø- og kvalitetssertifisert møblene de produserer og miljøsertifisert bedriften/produksjonen.

Møbelringen er også opptatt av å etterkomme myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje, og er medlem av Grønt Punkt.

I 2015 kåret Norsk Kundebarometer Møbelringen til “Best i bransjen“, med 72,2 av 100 mulige poeng.