Annonsering

Kampanjefavoritter Opptil 60%!

2 dager igjen

Leter du etter de beste Jernia-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Jernia-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Jernia eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Jernia-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Jernia-katalogene "Kampanjefavoritter Opptil 60%!" gyldig fra 09/01/2023 til 05/02/2023 og begynn å spare nå!

Andre produkter fra Jernia

Andre Hjem og møbler-butikker

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Jernia, alle tilbudene lett tilgjengelig

Jernia

Jernia er en jernvarehandelkjede med lidenskap for hjemmet, som lover å hjelpe folk å lykkes hjemme. Med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage er Jernia-kjeden en av de sterkeste merkevarene i norsk detaljhandel.

Hos Jernia kan du både file nøkler og gravere skilt, i tillegg til å få kjøpt alt du trenger til matlaging, interiør og snekring. Gode tilbud og lave priser på maling, grill, kjøkkenmaskiner- og apparater, matoppbevaring, hageredskaper, jernvarer, bil- og båtutstyr, samt hårfønere, tannbørster og interiør- og designvarer.


Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet originalemballasje returneres innen 30 dager, og du får alle pengene tilbake. Dette gir deg 100 % trygghet! Husk å ta med kvitteringen.

Jernia ble grunnlagt av initiativtakeren Ola Brath i 1951, da som A/L Jernvarekjøp.

Navnet Jernia ble først tatt i bruk i 1966.

Jernia består av i alt 150 butikker spredt over hele Norge.

Jernia tar gratis imot kasserte produkter av de typene de selger. El-retur sørger for utsortering av helse- og miljø-farlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Jernia og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Hjem og møbler kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

Last ned Tiendeo-appenLast ned Tiendeo-appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona