Tiendeo official website

Tilbud Jernia

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Jernia

  Leter du etter de beste Jernia-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Jernia-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Jernia eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Jernia-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Jernia-katalogene "Tilbud Jernia" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo Plantasjen
  • Logo JYSK
  • Logo Jernia
  • Logo Enklere Liv
  • Logo Princess

  Jernia, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Jernia

  Jernia er en jernvarehandelkjede med lidenskap for hjemmet, som lover å hjelpe folk å lykkes hjemme. Med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage er Jernia-kjeden en av de sterkeste merkevarene i norsk detaljhandel.

  Hos Jernia kan du både file nøkler og gravere skilt, i tillegg til å få kjøpt alt du trenger til matlaging, interiør og snekring. Gode tilbud og lave priser på maling, grill, kjøkkenmaskiner- og apparater, matoppbevaring, hageredskaper, jernvarer, bil- og båtutstyr, samt hårfønere, tannbørster og interiør- og designvarer.


  Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet originalemballasje returneres innen 30 dager, og du får alle pengene tilbake. Dette gir deg 100 % trygghet! Husk å ta med kvitteringen.

  Jernia ble grunnlagt av initiativtakeren Ola Brath i 1951, da som A/L Jernvarekjøp.

  Navnet Jernia ble først tatt i bruk i 1966.

  Jernia består av i alt 150 butikker spredt over hele Norge.

  Jernia tar gratis imot kasserte produkter av de typene de selger. El-retur sørger for utsortering av helse- og miljø-farlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer.