Jernia
Jernia

Jernia - Kundeavis, tilbud og kampanjer i din by

Finn Jernia i din by

Mest populære for Hjem og møbler

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Jernia ...

Jernia

Jernia er en jernvarehandelkjede med lidenskap for hjemmet, som lover å hjelpe folk å lykkes hjemme. Med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage er Jernia-kjeden en av de sterkeste merkevarene i norsk detaljhandel.

Hos Jernia kan du både file nøkler og gravere skilt, i tillegg til å få kjøpt alt du trenger til matlaging, interiør og snekring. Gode tilbud og lave priser på maling, grill, kjøkkenmaskiner- og apparater, matoppbevaring, hageredskaper, jernvarer, bil- og båtutstyr, samt hårfønere, tannbørster og interiør- og designvarer.


Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet originalemballasje returneres innen 30 dager, og du får alle pengene tilbake. Dette gir deg 100 % trygghet! Husk å ta med kvitteringen.

Jernia ble grunnlagt av initiativtakeren Ola Brath i 1951, da som A/L Jernvarekjøp.

Navnet Jernia ble først tatt i bruk i 1966.

Jernia består av i alt 150 butikker spredt over hele Norge.

Jernia tar gratis imot kasserte produkter av de typene de selger. El-retur sørger for utsortering av helse- og miljø-farlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon