Annonsering

Princess Kundeavis

25 dager igjen

Leter du etter de beste Princess-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Princess-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Princess eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Princess-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Princess-katalogene "Princess Kundeavis" gyldig fra 30/01/2023 til 28/02/2023 og begynn å spare nå!

Andre Hjem og møbler-butikker

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Princess, alle tilbudene lett tilgjengelig

Princess

Princess har lange tradisjoner og mye kunnskap innen gardiner og alle andre tekstiler til hjemmet. Princess har alltid vært kjent for gardiner av svært god kvalitet! 


 

Princess har et bredt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til konkurransedyktige priser. Samtidig har butikkene et høyt aktivitetsnivå med mange gode tilbud.

Alle ordre over 1 000 kroner leveres fraktfritt!

Princess Gruppen AS ble stiftet i 1957, den gangen under navnet Kai Langebeck AS.

Selskapet startet som importør og grossist av gardinmetervarer og hadde en periode egen tekstilproduksjon i Storbritannia. Den første forretningen åpnet i 1969.

I dag er Princess Gruppen AS en landsdekkende kjede av interiørforretninger. Kjeden er en av Norges største aktører innen hjemmetekstil med 140 forretninger, og øker stadig i antall. De fleste forretningene eies og drives av Princess Gruppen AS, mens noen av forretningene er franchise.

Princess er opptatt av menneskerettigheter og verdige arbeidsforhold hos våre leverandører, og ønsker å jobbe aktivt med dette i alle våre ledd. For å bli best mulig i stand til å bidra til gode arbeids- og miljøforhold i produksjonen av våre varer har Princess valgt å bli medlem i Initiativ for Etisk Handel (IEH).

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Princess og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Hjem og møbler kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

Last ned Tiendeo-appenLast ned Tiendeo-appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona