Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Princess og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Princess ...

Princess

Princess har lange tradisjoner og mye kunnskap innen gardiner og alle andre tekstiler til hjemmet. Princess har alltid vært kjent for gardiner av svært god kvalitet! 


 

Princess har et bredt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til konkurransedyktige priser. Samtidig har butikkene et høyt aktivitetsnivå med mange gode tilbud.

Alle ordre over 1 000 kroner leveres fraktfritt!

Princess Gruppen AS ble stiftet i 1957, den gangen under navnet Kai Langebeck AS.

Selskapet startet som importør og grossist av gardinmetervarer og hadde en periode egen tekstilproduksjon i Storbritannia. Den første forretningen åpnet i 1969.

I dag er Princess Gruppen AS en landsdekkende kjede av interiørforretninger. Kjeden er en av Norges største aktører innen hjemmetekstil med 140 forretninger, og øker stadig i antall. De fleste forretningene eies og drives av Princess Gruppen AS, mens noen av forretningene er franchise.

Princess er opptatt av menneskerettigheter og verdige arbeidsforhold hos våre leverandører, og ønsker å jobbe aktivt med dette i alle våre ledd. For å bli best mulig i stand til å bidra til gode arbeids- og miljøforhold i produksjonen av våre varer har Princess valgt å bli medlem i Initiativ for Etisk Handel (IEH).