Tiendeo official website

Tilbud Princess

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Princess

  Leter du etter de beste Princess-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Princess-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Princess eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Princess-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Princess-katalogene "Tilbud Princess" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo Plantasjen
  • Logo JYSK
  • Logo Enklere Liv
  • Logo Jernia
  • Logo Princess

  Princess, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Princess

  Princess har lange tradisjoner og mye kunnskap innen gardiner og alle andre tekstiler til hjemmet. Princess har alltid vært kjent for gardiner av svært god kvalitet! 


   

  Princess har et bredt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til konkurransedyktige priser. Samtidig har butikkene et høyt aktivitetsnivå med mange gode tilbud.

  Alle ordre over 1 000 kroner leveres fraktfritt!

  Princess Gruppen AS ble stiftet i 1957, den gangen under navnet Kai Langebeck AS.

  Selskapet startet som importør og grossist av gardinmetervarer og hadde en periode egen tekstilproduksjon i Storbritannia. Den første forretningen åpnet i 1969.

  I dag er Princess Gruppen AS en landsdekkende kjede av interiørforretninger. Kjeden er en av Norges største aktører innen hjemmetekstil med 140 forretninger, og øker stadig i antall. De fleste forretningene eies og drives av Princess Gruppen AS, mens noen av forretningene er franchise.

  Princess er opptatt av menneskerettigheter og verdige arbeidsforhold hos våre leverandører, og ønsker å jobbe aktivt med dette i alle våre ledd. For å bli best mulig i stand til å bidra til gode arbeids- og miljøforhold i produksjonen av våre varer har Princess valgt å bli medlem i Initiativ for Etisk Handel (IEH).