Tiendeo official website

Tilbud Skeidar

Mer enn 30 dager

  Leter du etter de beste Skeidar-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Skeidar-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Skeidar eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Skeidar-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Skeidar-katalogene "Tilbud Skeidar" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

  Skeidar, alle tilbudene lett tilgjengelig

  SkeidarLiving Group er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Kjeden er landsdekkende og har mer enn 40 møbel- og interiørvarehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

  Om Skeidar

  Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør, med et stort utvalg av produkter i et bredt spekter av prisklasser. Hos Skeidar finner du alt du trenger til stue, spiseplass, soverom, garderobe, barnerom og kontor, samt belysning, tekstiler, tepper, speil, kjøkkenartikler og mye mer.

  Skeidar-kjeden forhandler kjente norske møbelmerker som Ekornes, Brunstad, Hjellegjerde, Hødnebø, Jensen, Svane og Wonderland. SkeidarLiving Group forhandler også det danske designmerket BoConcept.

  På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Skeidar-katalogen, aktuelle tilbud fra Skeidar, samt informasjon om åpningstidene til Skeidar-varehus i din nærhet.

  Skeidars historie

  Skeidar startet som et lite møbelsnekkerverksted i Ski i 1912. Møbelsnekkeren Adolf Andresen var en dyktig mann, og virksomheten vokste raskt. Sønnen Erik gikk i farens fotspor, og tok svennebrev som møbelsnekker i 1953. Erik og kona Erna så en mulighet til å utvide virksomheten, og i 1964 opprettet de møbelforretningen Skeidar.

  Erna ble Norges første kvinnelige møbelbutikksjef. Under hennes kyndige ledelse ble butikken en slik suksess at den måtte utvides fjorten ganger på like mange år! I 1984 åpnet familien det første varehuset i det som skulle bli Skeidar-kjeden. 

  I 2011 ble Skeidar slått sammen med Living, og sammen utgjør disse to kjedene SkeidarLiving Group.

  Mer om Skeidar

  Skeidars visjon er å hjelpe kundene å skape et hjem å være glad i. Tanken er at det norske klimaet gjør hjemmet ekstra viktig for nordmenn, som tilbringer mer tid i hjemmene sine enn folk i varmere land. Hjemmet er rammen rundt dagliglivet, og Skeidar driver derfor med veldig viktige ting!

  I Skeidars nettmagasin finner du nyttige artikler med inspirasjon til interiøret, tips om innredning, bruk og vedlikehold av møbler og interiørartikler, og mye mer.