Tiendeo official website

Tilbud Montér

Mer enn 30 dager

  Leter du etter de beste Montér-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Montér-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Montér eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Montér-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Montér-katalogene "Tilbud Montér" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo Plantasjen
  • Logo JYSK
  • Logo Jernia
  • Logo Enklere Liv
  • Logo Princess

  Montér, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Montér

  Montèr er ditt sted for gjør-det-selv-produkter, eller høykvalitets merkevarer for proffmarkedet og håndverkere. Hos Montèr finner du kjøkkenløsninger, parkett, ved, snømåkere, maling og varme. Montèr har alt du trenger til bad og kjøkken, enten du ønsker ny benkeplate eller dusjkabinett.

  Hos Montèr Selvbyggerservice får du proffe råd og hjelp med både planlegging og innkjøp.  I tillegg har de alltid gode Montèr tilbud og fantastiske salgspriser på utvalgte produkter. Stikk innom Montèr for alle dine byggvarebehov!

  Hos Montér kan du velge mellom et utall varmeprodukter og passende tilbehør til din bolig. Montér Varmekatalog viser et stort utvalg av vedovner, peiser, elektrisk varme, gass/parafinbrennere og utepeiser i tillegg til vedkurver, tennbrikketter og mye annet tilbehør.

  I Montèr katalog for Q-tools finner du bedriftens egne merkevarer innenfor Montèr Verktøy og Montèr Festemidler.

   Montér-kjeden ble etablert i 2001.

  Montèr har hele 86 utsalgssteder.

  Montèr er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 193 000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.