Annonsering

Leter du etter de beste Montér-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Montér-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Montér eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Montér og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Hjem og møbler-kategorien, som for eksempel Rusta-brosjyren "Kundeavis uke 48" gyldig fra 28/11/2022 til 30/11/2022.

Andre Hjem og møbler-butikker

Montér, alle tilbudene lett tilgjengelig

Montér

Montèr er ditt sted for gjør-det-selv-produkter, eller høykvalitets merkevarer for proffmarkedet og håndverkere. Hos Montèr finner du kjøkkenløsninger, parkett, ved, snømåkere, maling og varme. Montèr har alt du trenger til bad og kjøkken, enten du ønsker ny benkeplate eller dusjkabinett.

Hos Montèr Selvbyggerservice får du proffe råd og hjelp med både planlegging og innkjøp.  I tillegg har de alltid gode Montèr tilbud og fantastiske salgspriser på utvalgte produkter. Stikk innom Montèr for alle dine byggvarebehov!

Hos Montér kan du velge mellom et utall varmeprodukter og passende tilbehør til din bolig. Montér Varmekatalog viser et stort utvalg av vedovner, peiser, elektrisk varme, gass/parafinbrennere og utepeiser i tillegg til vedkurver, tennbrikketter og mye annet tilbehør.

I Montèr katalog for Q-tools finner du bedriftens egne merkevarer innenfor Montèr Verktøy og Montèr Festemidler.

 Montér-kjeden ble etablert i 2001.

Montèr har hele 86 utsalgssteder.

Montèr er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 193 000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Montér og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Hjem og møbler kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona