Tiendeo official website

Tilbud Plantasjen

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Plantasjen

  Leter du etter de beste Plantasjen-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Plantasjen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Plantasjen eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Plantasjen-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Plantasjen-katalogene "Tilbud Plantasjen" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

  Plantasjen, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Plantasjen er en hagesenterkjede som fører planter, hageprodukter og dyrefôr. Plantasjen har til sammen over 120 butikker og hagesentere i Norge, Sverige og Finland.

  Om Plantasjen

  Hos Plantasjen finner du alt du trenger innen planter og planteprodukter. 

  Utvalget av hageplanter inkluderer busker og trær, roser og stauder, markdekkende planter, hekkplanter, klatreplanter, vintergrønne planter, frukttrær og bær busker.

  Av inneplanter finner du både blomstrende planter, grønne planter, orkidéer og kunstige blomster. Plantasjen fører også gavebuketter og snittblomster i bunt, samt juleplanter og planter beregnet på gravsteder.

  Du som er glad i selvdyrking finner blomsterløk, frø, stiklinger, grønnsaker, krydder, poteter, løk og sopp, samt minidrivhus, vekstlys, plantekasser og annet nødvendig tilbehør. 

  I tillegg fører Plantasjen dekorasjoner og utstyr som lys og lykter, potter og vaser til både innendørs og utendørs bruk, plantehyller, juledekorasjoner og hagemøbler.

  På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av kundeavisen til Plantasjen, aktuelle tilbud fra Plantasjen, samt informasjon om åpningstidene til Plantasjen-hagesentre i din nærhet. 

  Plantasjens historie

  Det hele begynte i Norge i 1986. To entreprenører satte opp en plantebutikk tilknyttet et drivhus. Tanken var å ikke bare selge planter, men også å gi kundene gode råd om hvordan de skulle lykkes med å dyrke den.

  Forretningsidéen slo raskt rot, og de to gründerne bestemte seg for å utvide det lokale konseptet til nasjonalt nivå. Gradvis ble flere nye utsalgssteder opprettet etter hagesenter-modellen.

  I dag har Plantasjen mer enn 120 butikker i ulike formater og et økende antall mindre butikker i Norge, Sverige og Finland. I Norge har kjeden 1500 ansatte, hvorav 150 er gartnere.

  Miljø og samfunnsansvar

  Som en virksomhet med nær tilknytning til planter og miljø, er både kunder og medarbeidere hos Plantasjen mer enn gjennomsnittlig interesserte i miljøspørsmål. Plantasjen har en aktiv miljøsatsing som omfatter både produksjon, transport og salg. Plantasjens mål er å påvirke miljøet minst mulig i alle deler av virksomheten.  

  Plantasjen stiller detaljerte krav til leverandørene sine for å sikre at produksjonen skjer miljøtilpasset og under akseptable arbeidsvilkår. I tillegg til avtaler med internasjonale organisasjoner gjennomfører Plantasjen egne kontroller hos produsenter og leverandører.

  All bruk av kjemikalier i Plantasjens produkter følger EU-reglene REACH, som erstatter de ulike EU-landenes tidligere kjemikalieforskrifter. Produktene testes på laboratorier i Asia før de blir sendt til Europa.