Tiendeo official website

Nille Kundeavis

12 dager igjen

Tilbud fra Nille

Leter du etter de beste Nille-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Nille-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Nille eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Nille-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Nille-katalogene "Nille Kundeavis" gyldig fra 18/05/2023 til 10/06/2023 og begynn å spare nå!

Andre Hjem og møbler-butikker

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Nille, alle tilbudene lett tilgjengelig

Nille

Nille er butikken for små og store anledninger! Nille følger sesongene og er butikken du bør handle i for enhver anledning. Her finner du gresskar-effekter til Halloween, nisser og engler til jul og gule kyllinger til påsken. Nille garn er et av de mest etterspurte produktene.

Hos Nille finner du ting som gir det lille ekstra til festen, eller gjør opprydningen enklere. Her finner du lys og lykter, tepper og puter, speil og pyntestener, kurver, pledd, planter og garn. Nille har alltid gode tilbud. Nille kundeavis finner du på Tiendeo. 

Nille-klubben er en kundeklubb for deg som er elsker interiør, koser deg når stearinlysene er tent - og elsker å feire de store og små stunder i livet; Bursdager, jul, påske, valentinsdag, ja - rett og slett alle anledninger som er verdt å feire - og det uten at det trenger koste all verden.

Nille ble startet på Kolbotn i 1989.

Nille-forretningene er detaljister for produkter fra Per Aarskog AS. I 2006 solgte Aarskog-familien flesteparten av askjene til et investeringsselskap som gjennomførte en sterk ekspansjon av kjedens virksomhet.

I dag har Nille nærmere 400 butikker i Norge og Sverige, og over 2000 ansatte.

På Nilles nettsider finner du en omfattende oversikt over alle årets merkedager, fra FN-dagen til Fårikålens Dag. Nille har alt du trenger til å skape trivsel på alle høytidelige og litt mindre høytidelige feiringer.