Favoritter

Nille - Kundeavis, tilbud og kataloger

Favoritter

Tilbud fra Nille og andre Hjem og møbler-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Nille til dine favoritter!
Tilbud fra Nille i Oslo-brosjyren
TILBUD
Legg Nille til dine favoritter!
Tilbud fra Nille i Oslo-brosjyren
TILBUD

Se flere tilbud

(9)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Nille ...

Nille

Nille er butikken for små og store anledninger! Nille følger sesongene og er butikken du bør handle i for enhver anledning. Her finner du gresskar-effekter til Halloween, nisser og engler til jul og gule kyllinger til påsken. Nille garn er et av de mest etterspurte produktene.

Hos Nille finner du ting som gir det lille ekstra til festen, eller gjør opprydningen enklere. Her finner du lys og lykter, tepper og puter, speil og pyntestener, kurver, pledd, planter og garn. Nille har alltid gode tilbud. Nille kundeavis finner du på Tiendeo. 

Nille-klubben er en kundeklubb for deg som er elsker interiør, koser deg når stearinlysene er tent - og elsker å feire de store og små stunder i livet; Bursdager, jul, påske, valentinsdag, ja - rett og slett alle anledninger som er verdt å feire - og det uten at det trenger koste all verden.

Nille ble startet på Kolbotn i 1989.

Nille-forretningene er detaljister for produkter fra Per Aarskog AS. I 2006 solgte Aarskog-familien flesteparten av askjene til et investeringsselskap som gjennomførte en sterk ekspansjon av kjedens virksomhet.

I dag har Nille nærmere 400 butikker i Norge og Sverige, og over 2000 ansatte.

På Nilles nettsider finner du en omfattende oversikt over alle årets merkedager, fra FN-dagen til Fårikålens Dag. Nille har alt du trenger til å skape trivsel på alle høytidelige og litt mindre høytidelige feiringer.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Nille og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by