Finn Nille i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Nille ...

Nille

Nille er butikken for små og store anledninger! Nille følger sesongene og er butikken du bør handle i for enhver anledning. Her finner du gresskar-effekter til Halloween, nisser og engler til jul og gule kyllinger til påsken. Nille garn er et av de mest etterspurte produktene.

Hos Nille finner du ting som gir det lille ekstra til festen, eller gjør opprydningen enklere. Her finner du lys og lykter, tepper og puter, speil og pyntestener, kurver, pledd, planter og garn. Nille har alltid gode tilbud. Nille kundeavis finner du på Tiendeo. 

Nille-klubben er en kundeklubb for deg som er elsker interiør, koser deg når stearinlysene er tent - og elsker å feire de store og små stunder i livet; Bursdager, jul, påske, valentinsdag, ja - rett og slett alle anledninger som er verdt å feire - og det uten at det trenger koste all verden.

Nille ble startet på Kolbotn i 1989.

Nille-forretningene er detaljister for produkter fra Per Aarskog AS. I 2006 solgte Aarskog-familien flesteparten av askjene til et investeringsselskap som gjennomførte en sterk ekspansjon av kjedens virksomhet.

I dag har Nille nærmere 400 butikker i Norge og Sverige, og over 2000 ansatte.

På Nilles nettsider finner du en omfattende oversikt over alle årets merkedager, fra FN-dagen til Fårikålens Dag. Nille har alt du trenger til å skape trivsel på alle høytidelige og litt mindre høytidelige feiringer.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.