Tiendeo official website

Tilbud Bohus

Mer enn 30 dager

Leter du etter de beste Bohus-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bohus-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bohus eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Bohus-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Bohus-katalogene "Tilbud Bohus" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Bohus, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bohus er en landsdekkende møbel- og interiørkjede med 60 butikker over hele landet. Bohus tilbyr et bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til konkurransedyktige priser.

Møbel- og interiørkjeden Bohus er landets største. Hos Bohus finner du det meste av det du trenger til hjemmet: Sofaer, stoler og stuebord; smarte oppbevaringsløsninger til alle rom; senger, madrasser og soveromstekstiler; spisebord og stoler; køyesenger og barnestoler; skrivebord og kontorstoler; servise og kjøkkentilbehør; garderobeskap og kommoder; lamper og andre belysningsartikler; tepper, andre tekstiler og enda mye mer.

Dersom du melder deg inn i Bohusklubben, vil du få tilsendt regelmessige nyhetsbrev med tilbud, inspirasjon og innredningstips.

Bohus' historie

Bohus ble etablert i 1976 av 14 møbelhandlere, under navnet Samarbeidende Møbelhandlere. Hensikten var å koordinere oppgaver som innkjøp, forhandlinger og markedsføring. I 1985 ble vareutvalget utvidet med Cash & carry-produkter.

I 1989 endret kjeden konsept og innførte Bohus-navnet. Ti år senere var selskapet blitt Norges største møbelhandler, med en omsetning på over 2 milliarder kroner.

Kjedekontoret til Bohus AS ligger på Økern i Oslo.

Mer informasjon om Bohus

Bohus stiller strenge krav til alle sine leverandører. Bohus er medlem av Grønt Punkt Norge, næringslivets redskap for å møte myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje. Bohus støtter og samarbeider med Regnskogfondet.

Bohus tilbyr kredittkortet CASA, som gir deg ulike finansieringsmuligheter og tilgang til en rekke tilbud og rabatter.