Det Store Sommersalget!

Mer enn 30 dager
Åpne katalog

Leter du etter de beste Tilbords-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Tilbords-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Tilbords eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Tilbords-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Tilbords-katalogene "Det Store Sommersalget!" gyldig fra 27/06/2022 til 06/08/2022 og begynn å spare nå!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Tilbords og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Hjem og møbler kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Tilbords, alle tilbudene lett tilgjengelig

Tilbords

Tilbords er en velkjent norsk butikkjede innenfor kjøkkenutstyr, porselen, serviser og interiørprodukter. I tillegg til sin nettbutikk har de 130 butikker over hele landet. Tilbords selger kjente merker som Eva Solo, Hardanger, Le Creuset, Nespresso og Rosendahl

Hos Tilbords finner du alt du trenger for å gjøre matlagingen til en fryd. Maten du lager vil alltid finne seg til rette med Tilbords store utvalg av vin- og ølglass, og fest-, hverdags- og barneserviser. Tilbords har butikker over hele landet, blant annet Tilbords Glassmagasinet eller Tilbords Bergen.

Som medlem i Tilbords Kundeklubb får du invitasjon til eksklusive kundekvelder, med medlemstilbud eller temakvelder om for eksempel vinsmaking eller baking. Tilbords tilbud finner du på Tiendeo!

Merkekonseptet Tilbords har røtter tilbake i 1845 da den tradisjonsrike familiebedriften Peter M. Kolderup ble etablert. 

Tilbords-kjeden, basert på et franchise-konsept, ble til i 1976.

Tilbords har 130 butikker spredt over hele landet. 

Det er din lokale Tilbordsbutikk som står for utlevering av varen du har kjøpt på Tilbords.no. Dette gir deg muligheten til å velge å hente varen i din lokale Tilbordsbutikk. Ordrer over kr. 1000,- blir levert gratis.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon