Favoritter

Tilbords - KKundeavis, tilbud og kataloger

Favoritter

Tilbud fra Tilbords og andre Hjem og møbler-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Tilbords til dine favoritter!
Tilbud fra Tilbords i Oslo-brosjyren
TILBUD

Se flere tilbud

(3)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Tilbords ...

Tilbords

Tilbords er en velkjent norsk butikkjede innenfor kjøkkenutstyr, porselen, serviser og interiørprodukter. I tillegg til sin nettbutikk har de 130 butikker over hele landet. Tilbords selger kjente merker som Eva Solo, Hardanger, Le Creuset, Nespresso og Rosendahl

Hos Tilbords finner du alt du trenger for å gjøre matlagingen til en fryd. Maten du lager vil alltid finne seg til rette med Tilbords store utvalg av vin- og ølglass, og fest-, hverdags- og barneserviser. Tilbords har butikker over hele landet, blant annet Tilbords Glassmagasinet eller Tilbords Bergen.

Som medlem i Tilbords Kundeklubb får du invitasjon til eksklusive kundekvelder, med medlemstilbud eller temakvelder om for eksempel vinsmaking eller baking. Tilbords tilbud finner du på Tiendeo!

Merkekonseptet Tilbords har røtter tilbake i 1845 da den tradisjonsrike familiebedriften Peter M. Kolderup ble etablert. 

Tilbords-kjeden, basert på et franchise-konsept, ble til i 1976.

Tilbords har 130 butikker spredt over hele landet. 

Det er din lokale Tilbordsbutikk som står for utlevering av varen du har kjøpt på Tilbords.no. Dette gir deg muligheten til å velge å hente varen i din lokale Tilbordsbutikk. Ordrer over kr. 1000,- blir levert gratis.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Tilbords og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by