Tilbud fra JYSK

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra JYSK og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende JYSK ...

JYSK er en internasjonal kjede med opphav i Danmark, som selger "alt til boligen": madrasser, sengetøy, andre tekstiler, møbler og interiør. Kjeden har mer enn 2300 butikker i 43 land.

Om JYSK

JYSK er kanskje mest kjent for sitt store utvalg innen madrasser, dyner, puter og sengetøy. Kjeden har et bredt tilbud i alle prisklasser. Alle JYSK-madrasser kommer i kategoriene BASIC, PLUS eller GOLD, slik at du finner riktig produkt til riktig pris.

For å holde lave priser og god kvalitet, kjøper kjeden inn i store kvanta. Den har sine egne merker, og velger butikklokaler på rimelige adresser for å gi kundene bedre tilbud heller enn å betale høye husleier. JYSK har noen av Europas største varelagre.

Ordet "JYSK" har alltid vært med i selskapsnavnet. På dansk betegner JYSK noe eller noen som kommer fra Jylland, og assosieres med verdier som nøysomhet og pålitelighet.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av JYSK-katalogen, aktuelle tilbud fra JYSK, samt informasjon om åpningstidene til JYSK-butikker i din nærhet.

JYSKs historie

Den første JYSK-butikken het Jysk Sengetøjslager og ble åpnet i Århus i 1979. Bedriften ekspanderte raskt, og den første butikken utenfor Danmark ble åpnet allerede i 1984, i Tyskland. Den første norske JYSK-butikken ble åpnet i 1989 under navnet Norsk Sengetøylager. 

JYSK-kjeden eies fortsatt av grunnleggeren Lars Larsen. Han er kjent over hele Danmark som en ledende forretningsmann. Lars Larsen Group, som også eier flere andre møbelkjeder, omsetter for 3,4 milliarder euro årlig.


Mer informasjon om JYSK

Visste du at det kongelige danske hoff har vært regelmessige kunder hos JYSK? JYSK-kjeden har tillatelse til å kalle seg Kongelig Hoffleverandør, en tittel som bare gis til solide, veletablerte selskaper som har hatt forretningsforbindelser med det kongelige hoff i mange år.

Mye av sponsormidlene til JYSK går til kulturelle og sportslige formål. Hovedsatsingsområdet for sponsingen er handikapidrett, som kjeden har sponset siden 1989. JYSK støtter også Redd Barna og andre humanitære organisasjoner.