Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Enklere Liv og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Hjem og møbler kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Enklere Liv, alle tilbudene lett tilgjengelig

Enklere Liv

Enklere Liv er butikker og nettbutikk myntet på å gjøre din hverdag litt, eller mye, enklere. Enklere Liv spesialiserer seg på produkter med smarte løsninger, praktiske løsninger, eller løsninger tilpasset unge og eldre, eller diverse lidelser. Få også med deg Enklere Liv katalog her på Tiendeo!

Hos Enklere Liv kan du finne Drink 'n Go smoothie blender, automatisk rører, brodder, luktfritt askebeger, eller hva med en motivasjonsvekt som motiverer til vekttap? Enten du trenger en telefon med store tall til bestemor, eller en posture holdningstrener til kontorarbeideren - Enklere Liv har alt! 

Enklere Liv tilbyr 100 dagers fornøydhetsgaranti og 100 dagers åpent kjøp. Fornøydhetsgarantien innebærer at du kan bruke et produkt i opptil 100 dager, og så eventuelt bytte det mot et annet produkt eller tilgodelapp hvis du ikke er fornøyd. Ved åpent kjøp kan du få pengene tilbake, men da må produktet være ubrukt i originalforpakningen.

Enklere Liv ble etablert i mars 2005 av grunder Sverre Steensen med en visjon om nyttige produkter som gjør hverdagen enklere og fremragende kundeservice.

I 2010 ble Enklere Liv kåret til Gaselle bedrift av Dagens Næringsliv, i 2012 vinnere av «Årets Butikkjede» i Norge og Årets nettbutikk i Norge 2014.

I dag har Enklere Liv 35 butikker i Norge, og har dessuten etablert butikker i både Sverige og Danmark. Bedriften har over 300 ansatte.

Titt og ofte hender det at vi finner en utfordring i hverdagen der det ikke finnes tilfredsstillende løsninger. Da utvikler Enklere Liv dem selv sammen med ledende innovatører fra hele verden. De har et stort team bak disse produktene som elsker å løse hverdagsutfordringer for deg og meg!

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon