Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Hyttetorget.

Leter du etter de beste Hyttetorget-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Hyttetorget-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Hyttetorget eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Hyttetorget og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Hjem og møbler-kategorien, som for eksempel Glass & Interior-brosjyren "Wik & Walsøe Benporselen -50%" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Södahl
  • Logo Selva
  • Logo Witt
  • Logo Kosta Boda
  • Logo Holmegaard
  • Logo Høie

Hyttetorget, alle tilbudene lett tilgjengelig

Hyttetorget

Hyttetorget har sitt fokus rettet mot hyttemarkedet i Norge. Deres produkter er dominerende fordi de alltid har satset på kvalitet og god service.

Produktutvikling og design gjøres for en stor del av Hyttetorget selv og deres forbindelser. Selve produksjonen foregår i det land og ved den bedrift som er best egnet til formålet. Alle de gode Hyttetorget tilbud finner du på Tiendeo.

Som en service til brukerne har Hyttetorget laget en komplett oversikt over landets hytteprodusenter. Denne oppdateres jevnlig med relevante aktører på markedet.

Hyttetorget Snurredassen var Hyttetorgets aller første produkt, og den lages fortsatt av Sandefjord-selskapet. Men siden er produktspekteret utvidet i alle retninger. Noe produseres selv, som Hyttetorget renseanlegg, toaletter og cisternetanker. Andre varer importeres og selges.

Gunnar Larsen startet Hyttetorget i 1993. 20 års erfaring i hyttemarkedet har gitt Hyttetorget kunnskap om de spesielle utfordringer som produktene blir utsatt for i vårt klima og det avbrutte bruksmønsteret som hyttelivet representerer.

Internett er Hyttetorgets hovedkanal, sammen med de 400 forhandlerne i Norge som fører hytteselskapets varespekter. Selv eier Hyttetorget AS hovedkontoret i Sandefjord, samt butikken i Oslo. 

I tillegg til varesalg, driver familien Larsens selskap Hytteskolen. På 15-20 ulike destinasjoner rundt om i landet arrangeres temakvelder for hyttefolk, der det undervises i temaer som hyttetoaletter, vann og avløp, oppvarmingsløsninger, Hyttetorget solcelle og så videre.