Logo Hyttetorget
Logo Hyttetorget

Hyttetorget - Kundeavis, katalog og tilbud

Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Hyttetorget

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Hyttetorget i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Hyttetorget ...

Hyttetorget

Hyttetorget har sitt fokus rettet mot hyttemarkedet i Norge. Deres produkter er dominerende fordi de alltid har satset på kvalitet og god service.

Produktutvikling og design gjøres for en stor del av Hyttetorget selv og deres forbindelser. Selve produksjonen foregår i det land og ved den bedrift som er best egnet til formålet. Alle de gode Hyttetorget tilbud finner du på Tiendeo.

Som en service til brukerne har Hyttetorget laget en komplett oversikt over landets hytteprodusenter. Denne oppdateres jevnlig med relevante aktører på markedet.

Hyttetorget Snurredassen var Hyttetorgets aller første produkt, og den lages fortsatt av Sandefjord-selskapet. Men siden er produktspekteret utvidet i alle retninger. Noe produseres selv, som Hyttetorget renseanlegg, toaletter og cisternetanker. Andre varer importeres og selges.

Gunnar Larsen startet Hyttetorget i 1993. 20 års erfaring i hyttemarkedet har gitt Hyttetorget kunnskap om de spesielle utfordringer som produktene blir utsatt for i vårt klima og det avbrutte bruksmønsteret som hyttelivet representerer.

Internett er Hyttetorgets hovedkanal, sammen med de 400 forhandlerne i Norge som fører hytteselskapets varespekter. Selv eier Hyttetorget AS hovedkontoret i Sandefjord, samt butikken i Oslo. 

I tillegg til varesalg, driver familien Larsens selskap Hytteskolen. På 15-20 ulike destinasjoner rundt om i landet arrangeres temakvelder for hyttefolk, der det undervises i temaer som hyttetoaletter, vann og avløp, oppvarmingsløsninger, Hyttetorget solcelle og så videre.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon