Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Interflora

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Interflora i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Interflora ...

Interflora

Interflora er en av Norges største blomsterkjeder. Hos Interflora kan du bestille blomster på nett døgnet rundt, både innenlands og utenlands. Du finner også Interfloras butikker over hele landet, inkludert Interflora Oslo, Interflora Bergen, og Interflora Trondheim.

Du kan bestille basert på anledning, for eksempel fødselsdag, kjærlighet, nyfødt eller jubileum, eller bla igjennom side på side med vakre buketter og blomsterdekorasjoner, bestille sesongblomster eller blomster i vase. Du kan også bestille sjokolader, bamser, kort og andre fine tilbehør på Interflora.no.

Er det noen du vil imponere eller kanskje be med på café? Bestill en SMSrose hos Interflora. Når du har bestilt SMSrosen sender Interflora en SMS til den du vil glede.

I denne SMS’en står det en verdikode og beskjed om å gå til nærmeste Interflora-forretning. Her vil hun eller han få en flott, rød rose og din hilsen skrevet på et pent kort.

Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon. De har levert blomster siden 1908.

I begynnelsen kom bestillingene på telegram, senere kom overgangen til telefonbestillinger. I 1956 ble navnet Interflora tatt i bruk.

Interflora eies av blomsterhandlerne selv, og består i dag av 375 fagblomsthandlere i Norge, og 55.000 blomsterbutikker over hele verden.

Interflora arbeider sammen med Norsk Blomsterhandlerforbund om utviklingen av blomsterdekoratørfaget. 

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.