Leter du etter de beste Søstrene Grene-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Søstrene Grene-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Søstrene Grene eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Søstrene Grene-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Søstrene Grene-katalogene "Studiestart!" gyldig fra 02/08/2022 til 16/08/2022 og begynn å spare nå!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Søstrene Grene og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Hjem og møbler kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Søstrene Grene, alle tilbudene lett tilgjengelig

Søstrene Grene

Her finner du alt du kan drømme om, eller ikke har drømt om, vakkert presentert i en labyrint av farger, former og dufter. I butikken finner du alltid et bredt sortiment av faste, populære varer samt en like stor gruppe varer som skiftes ut fra uke til uke.

Varene har til felees at det er stilt høye krav til funksjonalitet og kvalitet - en stor del av produktene er designet av et eget team av dyktige designere og finnes derfor ekslusivt hos Søstrene Grene.  

Prisene holdes alltid på et rimelig nivå ved hjelp av direkte innkjøp i volum hos produsentene og moderne logistikk. Søstrene Grene har fastsatt pristak, så du betaler aldri for mye for varene! Finn det beste av Søstrene Grene tilbud på Tiendeo!

I butikkene finner du blant annet Søstrene Grene interiør, en egen kolleksjon som i sin eleganse og glamour bringer tanken hen på de glade 1920-årene. Du finner også populære Søstrene Grene bord.

De to søstrene Grene startet bedriften i Århus i Danmark i 1973.

Kjeden består av 70 butikker i Norge, Sverige, Danmark, Island, Japan og Nederland, de fleste drevet på franchisebasis.

Søstrene Grene blogg er nominert til Blogprisen 2015 i kategorien håndverk og kreativitet!

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona