Søstrene Grene
Søstrene Grene

Søstrene Grene - KKundeavis, tilbud og kataloger

Finn Søstrene Grene i din by

Mest populære for Hjem og møbler

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Søstrene Grene ...

Søstrene Grene

Her finner du alt du kan drømme om, eller ikke har drømt om, vakkert presentert i en labyrint av farger, former og dufter. I butikken finner du alltid et bredt sortiment av faste, populære varer samt en like stor gruppe varer som skiftes ut fra uke til uke.

Varene har til felees at det er stilt høye krav til funksjonalitet og kvalitet - en stor del av produktene er designet av et eget team av dyktige designere og finnes derfor ekslusivt hos Søstrene Grene.  

Prisene holdes alltid på et rimelig nivå ved hjelp av direkte innkjøp i volum hos produsentene og moderne logistikk. Søstrene Grene har fastsatt pristak, så du betaler aldri for mye for varene! Finn det beste av Søstrene Grene tilbud på Tiendeo!

I butikkene finner du blant annet Søstrene Grene interiør, en egen kolleksjon som i sin eleganse og glamour bringer tanken hen på de glade 1920-årene. Du finner også populære Søstrene Grene bord.

De to søstrene Grene startet bedriften i Århus i Danmark i 1973.

Kjeden består av 70 butikker i Norge, Sverige, Danmark, Island, Japan og Nederland, de fleste drevet på franchisebasis.

Søstrene Grene blogg er nominert til Blogprisen 2015 i kategorien håndverk og kreativitet!

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon