Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Le Creuset

Opprett konto for å finne ut når!

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Le Creuset og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Le Creuset, alle tilbudene lett tilgjengelig

Le Creuset

Respekten for tradisjonelt håndverk preger hvert eneste produkt fra Le Creuset, som representerer kompromissløs kvalitet og gir deg de beste forutsetninger for gode resultater på kjøkkenet. Le Creusets produktutvalg består i dag av kjøkkenutstyr i mange kategorier på tvers av materialer, farger og designer.

Sortimentet omfatter de velkjente støpejernsproduktene, stentøy, rustfritt stål og non-stick-gryter og -panner samt bakeformer, kjeler, kverner, vintilbehør og kjøkkenredskaper.

Ser du etter en god deal på Le Creuset stekepanne eller Le Creuset gryte? Sjekk gjerne Le Creuset outlet, eller utforsk alle Le Creuset tilbud på Tiendeo!

Den runde støpejernsgryten kalt Cocotte (fransk ord for gryte) var det første produktet som ble laget på fabrikken for nesten et århundre siden. Gryten har blitt løpende forbedret, og er i dag verdensberømt for sitt ikoniske design og suverene funksjonalitet.

Som resultat av en sterkt forankret håndverkstradisjon og kontinuerlig fokus på innovasjon, har Le Creuset siden 1925 vært anerkjent som leverandør av kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. 

Fabrikken i Fresnoy-le-Grand er i dag en moderne støpejernsfabrikk med atskillige automatiserte prosesser. Produkter som ikke er utført i støpejern produseres i andre land, som blant andre Storbritannia og Portugal. 

 I 2015 feirer Le Creuset 90-års jubileum, noe som markeres med lanseringen av Signature-serien, en serie støpejernsprodukter med oppdatert design og en rekke funksjonelle forbedringer.

Flere tilbud fra Hjem og møbler