Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Hay.

Leter du etter de beste Hay-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Hay-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Hay eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Hay og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Hjem og møbler-kategorien, som for eksempel Nille-brosjyren "Nille Kundeavis" gyldig fra fra 18/5 til til 1/6.

Finn Hay-kataloger i din by

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Södahl
  • Logo Selva
  • Logo Witt
  • Logo Kosta Boda
  • Logo Holmegaard
  • Logo Høie

Hay, alle tilbudene lett tilgjengelig

Hay

HAYS ambisjon, som de i mer enn et tiår har arbeidet målrettet mot, har vært og er å skape langtidsholdbare kvalitetsmøbler til overkommelige priser, så flest mulig kan få glede av god design. 

HAY ser på det som sin oppgave å skape funksjonelle svar på menneskers funksjonelle behov - svar som kan omsettes til meningsfulle og autentiske produkter som er langlivede og ikke uoverkommelig dyre. Se etter HAY tilbud på Tiendeo i dag! 

Ser du etter en HAY stol eller kanskje en HAY sofa? Som tilbehør kan du velge en av mange HAY puter som har blitt kjempepopulære i mange land.

Den spennende stolen Neu Chair finner du i kolleksjonen Wrong by HAY

HAY ble grunnlagt i 2002 og lanserte allerede året etter den første møbelkolleksjon på den internasjonale møbelmesse IMM i Køln.

Hay selger til designforhandlere over hele verden og har butikker i Danmark og Norge, inkludert HAY Oslo.

I 2011 lanserte HAY kolleksjonen HAY Market, inspirert av markedsplasser rundt om i verden.