Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bolina.

Leter du etter de beste Bolina-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bolina-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bolina eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Bolina og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Hjem og møbler-kategorien, som for eksempel Montér-brosjyren "JOTUN FARGEKART 2024 - CANVAS" gyldig fra fra 13/11 til til 29/2.

Finn Bolina-kataloger i din by

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Bolina, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bolina

Bolina er stedet interiør-stylistene henvender seg for å få nye ideer. Butikken er under kontinuerlig forandring, ønsker ikke å tilhøre en spesiell stil, men er åpen for alt og stadig på jakt etter noe nytt.

Bolina er en ganske kvinnedominert bedrift - jentene er dyktige, erfarne og stilsikre nok til å gi deg det du trenger av råd og tips til alle dine prosjekter, og har sterke hjelpegutter til å ta i et tak.

Blant de mest populære produktene finner du Bolina tepper og Bolina lamper. Når det er Bolina salg, finner du informasjonen du trenger på Tiendeo.

Bolina er arvtakeren til en gammel jernvarehandel på Stabekk utenfor Oslo.

På slutten av 80-tallet forvandlet jervarebutikken seg til en interiørbutikk med gaver, gardiner, interiør og kuriøst nok, resptfrie apotekvarer.

I dag er butikken utvidet til nye lokaler og en spennende Bolina nettbutikk.

For å holde seg oppdatert på de siste trender og moter reiser eierne jevnlig på messer i Paris, London og København.