Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Black Design og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Hjem og møbler kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Black Design, alle tilbudene lett tilgjengelig

Black Design

Black Design vil være en kilde til inspirasjon for kundene når det gjelder dekorering av hjemmet. Black Design fører et bredt produktspekter som strekker seg fra småmøbler og tekstiler, til keramikk, glass, serviser, metallprodukter, dekorasjonsgjenstander og duftprodukter. 

For hver sesong fornyes deler av produktsortimentet. Noen produkter blir tatt ut av kolleksjonen og nye produkter kommer inn. En  del av produktene er egendesignet, noe som betyr at det ligger mye jobb bak hver kolleksjon.

Blant de mest populære produktene er Black Design bilder og Black Design bilderammer. Du kan finne gode tilbud i Black Design Outlet i Black Design nettbutikk, og får også fri frakt på bestillinger over 600 kroner. 

Eget design betyr også at Black Design er alene på markedet med flere av produktene. På den måten har de muligheten til å gi kundene komplette og unike løsninger til hjemmet.

Black Design ble startet i Levanger i 1978 av Frode Vevle, som i dag er administrerende direktør i bedriften. Black Design startet under navnet "Den Sorte Gryte" og var den gang en interiørbutikk på beskjedne 20 m2. 

Black Design sysselsetter over 30 ansatte og distribuerer produkter til ca. 350 butikker i hele landet.

Black Designs sortiment importeres i hovedsak fra asiatiske land.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon