Annonsering

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Black Design.

Leter du etter de beste Black Design-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Black Design-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Black Design eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Black Design og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Hjem og møbler-kategorien, som for eksempel Rusta-brosjyren "Kundeavis uke 48" gyldig fra 01/12/2022 til 06/12/2022.

Andre Hjem og møbler-butikker

Black Design, alle tilbudene lett tilgjengelig

Black Design

Black Design vil være en kilde til inspirasjon for kundene når det gjelder dekorering av hjemmet. Black Design fører et bredt produktspekter som strekker seg fra småmøbler og tekstiler, til keramikk, glass, serviser, metallprodukter, dekorasjonsgjenstander og duftprodukter. 

For hver sesong fornyes deler av produktsortimentet. Noen produkter blir tatt ut av kolleksjonen og nye produkter kommer inn. En  del av produktene er egendesignet, noe som betyr at det ligger mye jobb bak hver kolleksjon.

Blant de mest populære produktene er Black Design bilder og Black Design bilderammer. Du kan finne gode tilbud i Black Design Outlet i Black Design nettbutikk, og får også fri frakt på bestillinger over 600 kroner. 

Eget design betyr også at Black Design er alene på markedet med flere av produktene. På den måten har de muligheten til å gi kundene komplette og unike løsninger til hjemmet.

Black Design ble startet i Levanger i 1978 av Frode Vevle, som i dag er administrerende direktør i bedriften. Black Design startet under navnet "Den Sorte Gryte" og var den gang en interiørbutikk på beskjedne 20 m2. 

Black Design sysselsetter over 30 ansatte og distribuerer produkter til ca. 350 butikker i hele landet.

Black Designs sortiment importeres i hovedsak fra asiatiske land.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Black Design og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Hjem og møbler kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona