Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Rum21.

Leter du etter de beste Rum21-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Rum21-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Rum21 eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Rum21 og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Hjem og møbler-kategorien, som for eksempel Tupperware-brosjyren "Tupperware Kundeavis" gyldig fra fra 18/6 til til 2/7.

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo Plantasjen
  • Logo JYSK
  • Logo Enklere Liv
  • Logo Jernia
  • Logo Princess

Rum21, alle tilbudene lett tilgjengelig

Rum21

Hos ROOM21 finner du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. Room 21 har taklamper, stoler, kjøkkeninnredning, servering, tepper og mye mer!  

Room21 velger sine varemerker og sortiment nøye og med stor vekt på trender og kundenes interesse for hjemmeinnredning. Room21 har innredning og møbler for spisestuen, barnerommet, kjøkkenet, soverommet, hagen, balkongen og mye mer, som kopper og krus, bestikk, brødkurver, hagemøbler, gulvlamper og mye mer.

Room21 samarbeider med flere av de ledende designmerkevarene i Europa, og har merkevarer som Kartell, String, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design. Se etter en Room 21 rabattkode på Tiendeo.

ROOM21 startet som ett familieeid foretak 2006 i Borås av Helen Rudholm og Gustaf Rudholm.

I 2014 ble Room 21 del av Royal Design Group.

Room 21 er først og fremst Room 21 nettbutikk, men du finner også fysiske butikker i Sverige.

ROOM21 samarbeider med mange av Europas ledende produsenter av møbler, belysning og hjeminnreding, og deres sortiment utvikles hele tiden.