Tiendeo official website

Tilbud Varmefag

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Varmefag

  Leter du etter de beste Varmefag-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Varmefag-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Varmefag eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Varmefag-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Varmefag-katalogene "Tilbud Varmefag" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Södahl
  • Logo Selva
  • Logo Witt
  • Logo Kosta Boda
  • Logo Holmegaard
  • Logo Høie

  Varmefag, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Varmefag

  Varmefag er en sammenslutning av norske spesialforretninger som selger ovner og ildsteder. Varmefag fører de mest anerkjente merkene på markedet; Contura, Rais, Brunner, Morsø, Granit-Kleber og Termatech.    

  Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg. Det er trygt og enkelt å handle hos Varmefag.

  Kjeden har varmefagutdannede håndverkere, verdens ledende merkevarer og valget mellom rimelige eller eksklusive løsninger. Varmefag hjelper deg med alt - fra å finne den løsningen du ønsker, til alt er klart til bruk. Det beste av Varmefag tilbud finner du på Tiendeo, enten det gjelder Varmefag peis eller Varmefag ovn.

  Varmefag, en sammenslutning av faghandlere som slo seg sammen for å konkurrere med varehusene, ble til i 1999.

  Ideen til Varmefag kom fra Arne Andresen, som selv er tredje generasjons eier av en varmefagsforretning i Sandefjord.

  Med over 50 butikker fra sør til nord er Varmefag Norges største fagkjede for peiser og ovner.

  Varmefag leverer og monterer, og kan ta med seg din gamle peis tilbake.