Tiendeo official website

Varmefag julegavetips 2023

26 dager igjen

Leter du etter de beste Varmefag-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Varmefag-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Varmefag eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Varmefag-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Varmefag-katalogene "Varmefag julegavetips 2023" gyldig fra fra 22/11 til til 31/12 og begynn å spare nå!

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Varmefag, alle tilbudene lett tilgjengelig

Varmefag

Varmefag er en sammenslutning av norske spesialforretninger som selger ovner og ildsteder. Varmefag fører de mest anerkjente merkene på markedet; Contura, Rais, Brunner, Morsø, Granit-Kleber og Termatech.    

Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg. Det er trygt og enkelt å handle hos Varmefag.

Kjeden har varmefagutdannede håndverkere, verdens ledende merkevarer og valget mellom rimelige eller eksklusive løsninger. Varmefag hjelper deg med alt - fra å finne den løsningen du ønsker, til alt er klart til bruk. Det beste av Varmefag tilbud finner du på Tiendeo, enten det gjelder Varmefag peis eller Varmefag ovn.

Varmefag, en sammenslutning av faghandlere som slo seg sammen for å konkurrere med varehusene, ble til i 1999.

Ideen til Varmefag kom fra Arne Andresen, som selv er tredje generasjons eier av en varmefagsforretning i Sandefjord.

Med over 50 butikker fra sør til nord er Varmefag Norges største fagkjede for peiser og ovner.

Varmefag leverer og monterer, og kan ta med seg din gamle peis tilbake.