Tiendeo official website

Lampehuset Tilbud!

Utløper i dag

Tilbud fra Lampehuset

Leter du etter de beste Lampehuset-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Lampehuset-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Lampehuset eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Lampehuset-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Lampehuset-katalogene "Lampehuset Tilbud!" gyldig fra 16/05/2023 til 29/05/2023 og begynn å spare nå!

Andre Hjem og møbler-butikker

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Lampehuset, alle tilbudene lett tilgjengelig

Lampehuset

Velkommen til Lampehuset, en av Norges beste lampekjeder. Lampehuset designer i stor grad sine egne modeller, og har innkjøpere som reiser verden rundt på jakt etter de nyeste og flotteste trendene. 

Lampehuset vektlegger funksjonalitet og design, og har et stort utvalg modeller du ikke finner noe annet sted. Lampehuset har taklampervegglamper, frittstående lamper og utelamper, i tillegg til LED, sparepærer, halogen og alt annet du trenger til hus og hjem. Du finner i tillegg peiser, møbler og lykter på Lampehuset.

Som medlem i Lampehuset Bonus opparbeider du deg bonus på alle dine kjøp hos oss. På varer til ordinære priser er standard prosentsats 20% Bonus, mens det på rabaterte varer er 5% Bonus.

Hos Lampehuset finner du ekslusivt deres egne varmerker Nova Exclusive og Arctic Lighting.

K. Eng & Co. ble etablert allerede i 1959. Virksomheten den gang var basert på import og fabrikasjon av lamper og skjermer. Første butikk ble åpnet i 1976 under navnet Norske Lysprodukter med filialer i Oslo, Gjøvik, Hunndalen, Bergen og Notodden.

Lampehuset som kjede består av 50 butikker over hele landet.

Belysning, elektrisk materiell og lyskilder er egne fagområder. For å sikre deg den beste veiledning, gjennomgår selgerne på Lampehuset flere kurs og må bestå en grunnopplæringsprøve.