Tiendeo official website

Tilbud Illums Bolighus

Mer enn 30 dager

  Leter du etter de beste Illums Bolighus-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Illums Bolighus-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Illums Bolighus eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Illums Bolighus-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Illums Bolighus-katalogene "Tilbud Illums Bolighus" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Finn Illums Bolighus-kataloger i din by

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

  Illums Bolighus, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Illums Bolighus

  Illums Bolighus har vært et internasjonalt flaggskip innenfor moderne livsstil. De tilbyr design og innredning med det beste av dansk og skandinavisk design.  

  Illums Bolighus er verdenskjent for sin unike design, og tilbyr et bredt sortiment innenfor interiør og innredning, med puter og tepper, taper, høyttalere, barnemøbler, sofaer og stoler. Illums Bolighus har også et stort utvalg innen belysning, med vegglamper, taklamper og gulvlamper. Illums Bolighus lamper er kjent for vakker, praktisk, og tidløs design.

  Hos Illums Bolighus finner du også uttallige varer innenfor gastronomi, med unike og spesialdesignede gryter, panner, boller og fat.

  Illums Bolighus ble grunnlagt i 1925 under navnet BO. Det var den danske forretningsmannen Kaj Dessau som sto bak etableringen.

  I 2006 kom den første etableringen i Norge.

  Illums Bolighus har nå seks store varehus i Norge, Sverige, og Danmark, inkludert Illums Bolighus Oslo og Illums Bolighus Bergen.

  Kaj Dessaus visjonære sans for kvalitet har senere hatt stor betydning for den status dansk boligkultur har oppnådd internasjonalt.