Favoritter

Illums Bolighus - Kundeavis, katalog og tilbud

Favoritter

Tilbud fra Illums Bolighus og andre Hjem og møbler-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Illums Bolighus til dine favoritter!
Tilbud fra Illums Bolighus i Oslo-brosjyren
TILBUD

Se flere tilbud

Finn Illums Bolighus i din by

(0)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Illums Bolighus ...

Illums Bolighus

Illums Bolighus har vært et internasjonalt flaggskip innenfor moderne livsstil. De tilbyr design og innredning med det beste av dansk og skandinavisk design.  

Illums Bolighus er verdenskjent for sin unike design, og tilbyr et bredt sortiment innenfor interiør og innredning, med puter og tepper, taper, høyttalere, barnemøbler, sofaer og stoler. Illums Bolighus har også et stort utvalg innen belysning, med vegglamper, taklamper og gulvlamper. Illums Bolighus lamper er kjent for vakker, praktisk, og tidløs design.

Hos Illums Bolighus finner du også uttallige varer innenfor gastronomi, med unike og spesialdesignede gryter, panner, boller og fat.

Illums Bolighus ble grunnlagt i 1925 under navnet BO. Det var den danske forretningsmannen Kaj Dessau som sto bak etableringen.

I 2006 kom den første etableringen i Norge.

Illums Bolighus har nå seks store varehus i Norge, Sverige, og Danmark, inkludert Illums Bolighus Oslo og Illums Bolighus Bergen.

Kaj Dessaus visjonære sans for kvalitet har senere hatt stor betydning for den status dansk boligkultur har oppnådd internasjonalt.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Illums Bolighus og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by