Tiendeo official website

Tilbud Home & Cottage

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Home & Cottage

  Leter du etter de beste Home & Cottage-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Home & Cottage-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Home & Cottage eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Home & Cottage-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Home & Cottage-katalogene "Tilbud Home & Cottage" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Södahl
  • Logo Selva
  • Logo Witt
  • Logo Kosta Boda
  • Logo Holmegaard
  • Logo Høie

  Home & Cottage, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Home & Cottage

  Home & Cottage er skapt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre og “skikkelige ting”. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. 

  Home&Cottages ansatte reiser verden rundt for å finne masse fine og litt annerledes ting som importeres direkte og som derfor kan selges rimelig. Kjeden fører i tillegg ledende merkevarer som Durance, Green Apple, Tine K, Lama, Himla, Mille Moi, Pukka, Voluspa, Broste, HG Collections, Artwood, Bloomingville og Terrigeno pluss mange fler. Spesielt populærer er Home & Cottage tepper og Home & Cottage sofa!

  Sjekk Home & Cottage katalog på Tiendeo.no for de Home & Cottage tilbud i dag!

  Home & Cottage ble startet opp i 2010 av Øyvind Tidemandsen.

  Butikkene på Østlandet er eid av kjeden, mens butikkene i resten av landet bygger på en franchisemodell.

  Det finnes nå 20 butikker rundt om i landet.

  Home & Cottage Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende MasterCard. Kortet fungerer som et vanlig kredittkort, og kan brukes i alle butikker og minibanker verden over.