Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Hansen & Dysvik

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Hansen & Dysvik i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Hansen & Dysvik ...

Hansen & Dysvik

Hansen&Dysvik er en familieeid kjede med over 60 års erfaring med tekstiler til norske hjem.  De kjennetegnes av kvalitet, fagkunnskap og gode kjøp. Kjedekonseptet bygger på tradisjon, trygghet og tillit.  
Hansen & Dysvik har vært et tradisjonelt og kjent konsept i mange år. 

Etter en gjennomgripende modernisering og restrukturering av bedriften fremstår nå Hansen & Dysvik som et tidsriktig konsept som appellerer til flere målgrupper. Hansen & Dysvik skal gi kundene det beste tilbudet av boligtekstiler og tepper med god kvalitet i et bredt sortiment til lave priser.

Hansen & Dysvik glemmer ikke barna! Fine tekstiler til barnerommet; sengetøy, gardiner, pledd og puter.

 En dyne med rett temperatur og en god pute er a og å. Deres eget merke, Hansen & Dysvik Mesterdun, leverer høy kvalitet og produkter for alle årstider.

Det hele startet i Oslo i 1953. Bedriften ble til da de to unge herrene Kaare Hansen og Bjarne Dysvik bestemte seg for å åpne butikk i Pilestredet 12.

Kjeden består av både egeneide og franchisedrevne butikker, totalt 41 butikker. I Oso-området finnes blant andre Hansen & Dysvik Strømmen, Hansen & Dysvik Ski, og Hansen & Dysvik Sandvika.

Kjeden er familieeid og drives nå av tredje generasjon. De grunnleggende verdiene for kjeden har siden starten vært: stort utvalg, lave priser, god kvalitet, god service, faglig kompetente ansatte og en trygg handel.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.