Salg Hansen & Dysvik

Publisert i går
Åpne katalog

Tilbud fra Hansen & Dysvik

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Hansen & Dysvik og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Hjem og møbler kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Hansen & Dysvik, alle tilbudene lett tilgjengelig

Hansen & Dysvik

Hansen&Dysvik er en familieeid kjede med over 60 års erfaring med tekstiler til norske hjem.  De kjennetegnes av kvalitet, fagkunnskap og gode kjøp. Kjedekonseptet bygger på tradisjon, trygghet og tillit.  
Hansen & Dysvik har vært et tradisjonelt og kjent konsept i mange år. 

Etter en gjennomgripende modernisering og restrukturering av bedriften fremstår nå Hansen & Dysvik som et tidsriktig konsept som appellerer til flere målgrupper. Hansen & Dysvik skal gi kundene det beste tilbudet av boligtekstiler og tepper med god kvalitet i et bredt sortiment til lave priser.

Hansen & Dysvik glemmer ikke barna! Fine tekstiler til barnerommet; sengetøy, gardiner, pledd og puter.

 En dyne med rett temperatur og en god pute er a og å. Deres eget merke, Hansen & Dysvik Mesterdun, leverer høy kvalitet og produkter for alle årstider.

Det hele startet i Oslo i 1953. Bedriften ble til da de to unge herrene Kaare Hansen og Bjarne Dysvik bestemte seg for å åpne butikk i Pilestredet 12.

Kjeden består av både egeneide og franchisedrevne butikker, totalt 41 butikker. I Oso-området finnes blant andre Hansen & Dysvik Strømmen, Hansen & Dysvik Ski, og Hansen & Dysvik Sandvika.

Kjeden er familieeid og drives nå av tredje generasjon. De grunnleggende verdiene for kjeden har siden starten vært: stort utvalg, lave priser, god kvalitet, god service, faglig kompetente ansatte og en trygg handel.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon