Tiendeo official website

Tilbud Hansen & Dysvik

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Hansen & Dysvik

  Leter du etter de beste Hansen & Dysvik-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Hansen & Dysvik-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Hansen & Dysvik eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Hansen & Dysvik-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Hansen & Dysvik-katalogene "Tilbud Hansen & Dysvik" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo Plantasjen
  • Logo JYSK
  • Logo Jernia
  • Logo Enklere Liv
  • Logo Princess

  Hansen & Dysvik, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Hansen & Dysvik

  Hansen&Dysvik er en familieeid kjede med over 60 års erfaring med tekstiler til norske hjem.  De kjennetegnes av kvalitet, fagkunnskap og gode kjøp. Kjedekonseptet bygger på tradisjon, trygghet og tillit.  
  Hansen & Dysvik har vært et tradisjonelt og kjent konsept i mange år. 

  Etter en gjennomgripende modernisering og restrukturering av bedriften fremstår nå Hansen & Dysvik som et tidsriktig konsept som appellerer til flere målgrupper. Hansen & Dysvik skal gi kundene det beste tilbudet av boligtekstiler og tepper med god kvalitet i et bredt sortiment til lave priser.

  Hansen & Dysvik glemmer ikke barna! Fine tekstiler til barnerommet; sengetøy, gardiner, pledd og puter.

   En dyne med rett temperatur og en god pute er a og å. Deres eget merke, Hansen & Dysvik Mesterdun, leverer høy kvalitet og produkter for alle årstider.

  Det hele startet i Oslo i 1953. Bedriften ble til da de to unge herrene Kaare Hansen og Bjarne Dysvik bestemte seg for å åpne butikk i Pilestredet 12.

  Kjeden består av både egeneide og franchisedrevne butikker, totalt 41 butikker. I Oso-området finnes blant andre Hansen & Dysvik Strømmen, Hansen & Dysvik Ski, og Hansen & Dysvik Sandvika.

  Kjeden er familieeid og drives nå av tredje generasjon. De grunnleggende verdiene for kjeden har siden starten vært: stort utvalg, lave priser, god kvalitet, god service, faglig kompetente ansatte og en trygg handel.