Tiendeo official website

Tilbud Flying Tiger Copenhagen

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Flying Tiger Copenhagen

  Leter du etter de beste Flying Tiger Copenhagen-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Flying Tiger Copenhagen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Flying Tiger Copenhagen eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Flying Tiger Copenhagen-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Flying Tiger Copenhagen-katalogene "Tilbud Flying Tiger Copenhagen" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo Plantasjen
  • Logo JYSK
  • Logo Enklere Liv
  • Logo Jernia
  • Logo Princess

  Flying Tiger Copenhagen, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Flying Tiger Copenhagen

  TGR er et dansk selskap som selger diverse produkter til rimelige priser. Hos TGR finner du kjøkkenartikler, leker, DVDer, kontorartikler og et stort utvalg av morsomme og praktiske gaver. 

  Her finner du rett og slett ALT! TGR designer mange av sine produkter selv med fokus på å gjøre hverdagen din enklere og morsommere. 

  Hver måned kommer det TGR nyheter som du kan se på deres nettside, men husk at tgr-stores.no er ikke en nettbutikk. TGR tilbud finner du på Tiendeo.

  Hos TGR finner du et utall originale produkter designet og utviklet av bedriften selv alene eller i samarbeid med partnere verden rundt.  I 2015 vant Tigers tekanne Tea Bird den prestisjetunge iF-prisen. 

  Den store internasjonale kjeden startet som en enkelt butikk i København i 1995.

  TGR har 422 butikker i 25 land og i Norge finner du blant annet TGR Oslo, TGR Bergen, Kristiansand og Stavanger.

  TGR er sitt samfunnsansvar bevisst, og har nulltoleranse for tvangsarbeid og barnearbeid blant sine leverandører.