Tiendeo official website

Tilbud Fagmøbler

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Fagmøbler

  Leter du etter de beste Fagmøbler-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Fagmøbler-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Fagmøbler eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Fagmøbler-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Fagmøbler-katalogene "Tilbud Fagmøbler" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

  Fagmøbler, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Fagmøbler er en norsk møbelkjede med 69 butikker fordelt over hele landet. Selv om Fagmøbler er en ganske ny kjede, har mange av butikkene røtter langt tilbake i tid.

  Om Fagmøbler

  Fagmøbler tilbyr et bredt og moderne utvalg av møbler for norske hjem, inkludert møbler til soverommet, spisestuen, og andre rom. Til stuen finner du sofaer, stoler og bord, benker og paller, TV- og mediamøbler samt oppbevaringsmøbler. Til spiseplassen tilbyr Fagmøbler et utvalg av spisebord og stoler, spisesofaer og spisegrupper. Fagmøbler har også et godt utvalg av senger, madrasser og sovesofaer, samt møbler til barnerommet.

  Selvsagt finner du også interiørartikler som kurver og tepper, puter og pledd, speil, bilder og rammer, samt alle slags lamper: Bordlamper, taklamper, gulvlamper, vegglamper og andre belysningsartikler.

  Fagmøbler tilbyr dessuten flere ulike typer byggesystemer. Disse består av moduler, som du selv setter sammen og former til det perfekte møbel for deg og ditt hjem. Du kan velge mellom ulike stiler, farger, og materialer. For å gjøre byggingen så enkel som mulig tilbyr Fagmøbler flere hjelpemidler i form av en modulbygger, en romplanlegger og en Ipad-app.

  Fagmøbler leter etter impulser, trender og inspirasjon fra hele verden, og utvider stadig produktsortimentet sitt med nye kvalitetsmøbler.

  På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av kundeavisen til Fagmøbler, aktuelle tilbud fra Fagmøbler, samt informasjon om åpningstidene til Fagmøbler-butikker i din nærhet.

  Fagmøblers kundeklubb

  Som medlem i Fagmøblers kundeklubb får du blant annet vite om spesialtilbud og nyheter før alle andre. Du får invitasjoner til spesialtilbud og kundekvelder kun for medlemmer, og tilgang til spennende konkurranser. Som medlem i kundeklubben mottar du også tips om vedlikehold  av møbler, og siste nytt om trender og interiør.

  Medlemskapet er gratis og uforpliktende, og kan avsluttes når du måtte ønske det.