Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Fagmøbler

Opprett konto for å finne ut når!

Tilbud fra Fagmøbler

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Fagmøbler og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

Fagmøbler, alle tilbudene lett tilgjengelig

Fagmøbler er en norsk møbelkjede med 69 butikker fordelt over hele landet. Selv om Fagmøbler er en ganske ny kjede, har mange av butikkene røtter langt tilbake i tid.

Om Fagmøbler

Fagmøbler tilbyr et bredt og moderne utvalg av møbler for norske hjem, inkludert møbler til soverommet, spisestuen, og andre rom. Til stuen finner du sofaer, stoler og bord, benker og paller, TV- og mediamøbler samt oppbevaringsmøbler. Til spiseplassen tilbyr Fagmøbler et utvalg av spisebord og stoler, spisesofaer og spisegrupper. Fagmøbler har også et godt utvalg av senger, madrasser og sovesofaer, samt møbler til barnerommet.

Selvsagt finner du også interiørartikler som kurver og tepper, puter og pledd, speil, bilder og rammer, samt alle slags lamper: Bordlamper, taklamper, gulvlamper, vegglamper og andre belysningsartikler.

Fagmøbler tilbyr dessuten flere ulike typer byggesystemer. Disse består av moduler, som du selv setter sammen og former til det perfekte møbel for deg og ditt hjem. Du kan velge mellom ulike stiler, farger, og materialer. For å gjøre byggingen så enkel som mulig tilbyr Fagmøbler flere hjelpemidler i form av en modulbygger, en romplanlegger og en Ipad-app.

Fagmøbler leter etter impulser, trender og inspirasjon fra hele verden, og utvider stadig produktsortimentet sitt med nye kvalitetsmøbler.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av kundeavisen til Fagmøbler, aktuelle tilbud fra Fagmøbler, samt informasjon om åpningstidene til Fagmøbler-butikker i din nærhet.

Fagmøblers kundeklubb

Som medlem i Fagmøblers kundeklubb får du blant annet vite om spesialtilbud og nyheter før alle andre. Du får invitasjoner til spesialtilbud og kundekvelder kun for medlemmer, og tilgang til spennende konkurranser. Som medlem i kundeklubben mottar du også tips om vedlikehold  av møbler, og siste nytt om trender og interiør.

Medlemskapet er gratis og uforpliktende, og kan avsluttes når du måtte ønske det.