Tiendeo official website

Elfa Prisliste 2023/24

27 dager igjen

Leter du etter de beste Elfa-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Elfa-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Elfa eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Elfa-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Elfa-katalogene "Elfa Prisliste 2023/24" gyldig fra fra 7/10 til til 31/12 og begynn å spare nå!

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Elfa, alle tilbudene lett tilgjengelig

Elfa

Elfa er et svensk merke som spesialiserer seg på oppbevaringsløsninger. Her får du en blanding av funksjonell og robust design i materialer av høy kvalitet. Det inkluderer Elfa hyllesystemer, kurvsystemer, måltilpassede skyvedører og garderober. 

Løsningene kan brukes på kjøkkenet, soverom og garasjen. På deres nettside elfa.no kan du finne inspirasjon til en løsning som passer din stil og ditt hjem. 

Elfa Norge AS deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje og betaler vederlag til materialselskapene Plastretur AS, Norsk Returkartong AS og Norsk Resy AS.

Blant de mange variantene av Elfa system for oppbevaring finner du serien Elfa Utility. Elfa Utility produkter er designet så du kan finne ny plass til oppbevaring i ditt hjem - plass du ikke visste du hadde.

Den svenske oppbevaringsinnovatøren og ingeniøren Arne Lydmar etablerte virksomheten på slutten av 1940-tallet.

Elfa International AB er moderselskap i Elfa konsernet, som består av 4 fabrikker og mer en 8 salgsselskaper i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Frankrike, Tyskland og Polen. 

Elfa 10-års garanti er mulig på grunn av fokus på holdbarhet og solid design.