Finn Elfa i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Elfa ...

Elfa

Elfa er et svensk merke som spesialiserer seg på oppbevaringsløsninger. Her får du en blanding av funksjonell og robust design i materialer av høy kvalitet. Det inkluderer Elfa hyllesystemer, kurvsystemer, måltilpassede skyvedører og garderober. 

Løsningene kan brukes på kjøkkenet, soverom og garasjen. På deres nettside elfa.no kan du finne inspirasjon til en løsning som passer din stil og ditt hjem. 

Elfa Norge AS deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje og betaler vederlag til materialselskapene Plastretur AS, Norsk Returkartong AS og Norsk Resy AS.

Blant de mange variantene av Elfa system for oppbevaring finner du serien Elfa Utility. Elfa Utility produkter er designet så du kan finne ny plass til oppbevaring i ditt hjem - plass du ikke visste du hadde.

Den svenske oppbevaringsinnovatøren og ingeniøren Arne Lydmar etablerte virksomheten på slutten av 1940-tallet.

Elfa International AB er moderselskap i Elfa konsernet, som består av 4 fabrikker og mer en 8 salgsselskaper i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Frankrike, Tyskland og Polen. 

Elfa 10-års garanti er mulig på grunn av fokus på holdbarhet og solid design.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.