Finn Christiania Glasmagasin i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Christiania Glasmagasin ...

Christiania Glasmagasin

Hos Christiania Glasmagasin finner du servise, glass, kjøkkenutstyr, interiør og elektronikk. De selger varer av både velkjente og tradisjonsrike norske produsenter og internasjonale merker. 

Christiania Glasmagasin er også Norges fremste butikk innenfor bryllupsartikler og gaver, og hvert år arrangerer de bryllupsshow i Oslo. Christiania Glasmagasin har butikker over hele landet, blant annet Christiania Glasmagasin Bergen og Christiania Glasmagasin Trondheim, og den mest kjente, Christiania Glasmagasin Torggata i Oslo. 

Som medlem i Christiania Glasmagasin kundeklubb får du tilgang til eksklusive klubbkupp og nyhetsbrev eller SMS med informasjon, nyheter, tips, inspirasjon og gode tilbud.

I 1739 grunnlegges det som skal bli forløperen til Christiania Glasmagasin; Det Kongelige Norske Compagni.

I 1857 ser detaljutsalget dagens lys i en krambod på Jernbanetorget.

I dag har Christiania Glasmagasin over 50 butikker rundt om i landet.

I 1968 sto praktbygningen til Christiania Glasmagasin i brann. Hele bygningen måtte renoveres og i 1973 fremsto den med et flott nybygg ut mot Torggaten som doblet butikkarealet. 

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.