Tiendeo official website

Tilbud

Publisert i dag

Tilbud fra Christiania Glasmagasin

Leter du etter de beste Christiania Glasmagasin-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Christiania Glasmagasin-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Christiania Glasmagasin eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Christiania Glasmagasin-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Christiania Glasmagasin-katalogene "Tilbud" gyldig fra 30/09/2021 til 10/07/2023 og begynn å spare nå!

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

Christiania Glasmagasin, alle tilbudene lett tilgjengelig

Christiania Glasmagasin

Hos Christiania Glasmagasin finner du servise, glass, kjøkkenutstyr, interiør og elektronikk. De selger varer av både velkjente og tradisjonsrike norske produsenter og internasjonale merker. 

Christiania Glasmagasin er også Norges fremste butikk innenfor bryllupsartikler og gaver, og hvert år arrangerer de bryllupsshow i Oslo. Christiania Glasmagasin har butikker over hele landet, blant annet Christiania Glasmagasin Bergen og Christiania Glasmagasin Trondheim, og den mest kjente, Christiania Glasmagasin Torggata i Oslo. 

Som medlem i Christiania Glasmagasin kundeklubb får du tilgang til eksklusive klubbkupp og nyhetsbrev eller SMS med informasjon, nyheter, tips, inspirasjon og gode tilbud.

I 1739 grunnlegges det som skal bli forløperen til Christiania Glasmagasin; Det Kongelige Norske Compagni.

I 1857 ser detaljutsalget dagens lys i en krambod på Jernbanetorget.

I dag har Christiania Glasmagasin over 50 butikker rundt om i landet.

I 1968 sto praktbygningen til Christiania Glasmagasin i brann. Hele bygningen måtte renoveres og i 1973 fremsto den med et flott nybygg ut mot Torggaten som doblet butikkarealet.