Finn Christiania Belysning i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Christiania Belysning ...

Christiania Belysning

Christiania Belysning har et bredt utvalg av alle sorter belysning. Christiania Belysning setter fokus på stil og moderne former, i tillegg til lamper i klassisk stil. 

Alle ansatte hos Christiana Belysning har høy komtepanse og kan hjelpe deg å velge den rette taklampen, gulvlampen, vegglampen, eller om du trenger lampeskjermer eller annet interiør. Christiania Belysning har i tillegg til sine fysiske butikker, også Christiania Belysning nettbutikk.

Christiania Belysning fører både leverandørprodukter, inkludert internasjonalt kjente merkevarer, samt sin egen flotte CB-kolleksjon. De har lamper i ulike stiler og med mange funksjoner, og kan også bestille alt deres leverandører har i sine kataloger.

Hos Christiania Belysning finner du alt av egenutviklede taklamper, vegglamper, og gulvlamper, alt med fokus på kvalitet og design inspirert av norske og skandinaviske trender og tradisjoner.

Christiania Belysning begynte sin historie som en del av det kjente Christiania Glasmagasin, med røtter tilbake til 1700-tallet. I 1989 ble Christiana Belysning skilt ut som egen bedrift.

Christiania Belysning har etter hvert blitt en landsdekkende belysningskjede og har i dag 36 butikker.

Gjennom å plassere lyspunktene dine riktig, kan du forandre følelsen av et rom. Aller best blir det om du kombinerer bruk av farger og lys som egentlig er to sider av samme sak. Dette kan Christiania Belysning selvsagt hjelpe deg med.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.