Finn Bolia i din by

Mest populære for Hjem og møbler

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bolia ...

Bolia

Bolia er en annerledes møbelbutikk. Denne møbelkjeden ansetter unge og prisbelønnede designere, som fører til at kjeden stadig flyter over med nyskapende og trendy møbler. Bolia har ikke varehus, men lager hvert møbel på bestilling, så hvert produkt er håndlaget og skreddersydd til deg. 

Materialer benyttet av Bolia er blant annet heltre, ull, metall og marmor. Bolia har møbler som Bolia sofa, lenestoler, sjeselong, reoler og hyller, belysning og mye, mye mer. Her finner du alt ditt designerhjerte kan begjære. Oppdag Bolias store utvalg og gode tilbud i Bolia katalog på Tiendeo.no.

Personalet i butikken vil elske å hjelpe deg med innredningen av drømmehjemmet ditt. Ring eller skriv til din nærmeste Bolia-butikk og avtal et tidspunkt. Det koster ikke noe, det er jo derfor de er der! 

Hos Bolia finner du stadig nye designere og deres kreative nyskapninger. Blant de mest populære sofaene finner du navn som Scandinavia, Sepia, Cooper, og Mara.

Bolia ble etablert i Århus i Danmark i 2000.

Bolia har etter hvert bredt seg også til Sverige, Tyskland, og Norge, hvor det i dag finnes 12 butikker i tillegg til Bolia nettbutikk.

Bolia elsker musikk. Spesielt i elektronisk form. Derfor produserer og deler de sine eksklusive Deep House Mixtapes, støtter nye DJ-talenter og er stolte sponsorer av det årlige Stella Polaris utendørs chill out-arrangementet.

Andre Hjem og møbler-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.