Tiendeo official website

Tilbud Bolia

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Bolia

  Leter du etter de beste Bolia-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Bolia-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bolia eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Bolia-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Bolia-katalogene "Tilbud Bolia" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo Södahl
  • Logo Selva
  • Logo Witt
  • Logo Kosta Boda
  • Logo Holmegaard
  • Logo Høie

  Bolia, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Bolia

  Bolia er en annerledes møbelbutikk. Denne møbelkjeden ansetter unge og prisbelønnede designere, som fører til at kjeden stadig flyter over med nyskapende og trendy møbler. Bolia har ikke varehus, men lager hvert møbel på bestilling, så hvert produkt er håndlaget og skreddersydd til deg. 

  Materialer benyttet av Bolia er blant annet heltre, ull, metall og marmor. Bolia har møbler som Bolia sofa, lenestoler, sjeselong, reoler og hyller, belysning og mye, mye mer. Her finner du alt ditt designerhjerte kan begjære. Oppdag Bolias store utvalg og gode tilbud i Bolia katalog på Tiendeo.no.

  Personalet i butikken vil elske å hjelpe deg med innredningen av drømmehjemmet ditt. Ring eller skriv til din nærmeste Bolia-butikk og avtal et tidspunkt. Det koster ikke noe, det er jo derfor de er der! 

  Hos Bolia finner du stadig nye designere og deres kreative nyskapninger. Blant de mest populære sofaene finner du navn som Scandinavia, Sepia, Cooper, og Mara.

  Bolia ble etablert i Århus i Danmark i 2000.

  Bolia har etter hvert bredt seg også til Sverige, Tyskland, og Norge, hvor det i dag finnes 12 butikker i tillegg til Bolia nettbutikk.

  Bolia elsker musikk. Spesielt i elektronisk form. Derfor produserer og deler de sine eksklusive Deep House Mixtapes, støtter nye DJ-talenter og er stolte sponsorer av det årlige Stella Polaris utendørs chill out-arrangementet.