Tiendeo official website
  • Logo Spar
  • Logo Coop Extra
  • Logo Europris
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi
  • Logo Joker

Hvilke tilbud kan jeg finne i Svolvær?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Svolvær på Tiendeo. Se Spar, Coop Extra, Europris kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 212 aktive kataloger i Svolvær og 94 butikker.

Svolvær

Svolvær er en by i Vågan kommune i Nordland, som ofte kalles Lysets by. Svolværgeita er et yndet sted for fjellklatrere og det meste kjente symbolet på Svolvær. Fjellformasjonen ble tidligere kalt "Kjærringa og kallen", og var et sted for symbolsk ofring av fisk i førkristen tid. Djævelporten og Frosken og Løva er også kjente fjellformasjoner i Svolvær.

I Svolvær finner du et rikt handelsliv med alt fra kjøpesenter til små og store butikker, gallerier, kiosker, gatekjøkken og kafeer spredt over hele byen. I området rundt Svolvær torg finner du butikker som selger brukskunst, suvenirer, klær og andre tekstiler, blomster, bøker, fotobutikk, sportsbutikker, kiosk, gallerier og kafeer. På østsiden av torget ligger charterbåtene og gummibåtene som går til Trollfjorden og havområdene rundt Svolvær. I samme området får du og som regel kjøpt ferske reker rett fra reketråler.

AMFI Svolvær er kjøpesenteret midt i Lofotens hovedstad, der 27 forskjellige forretninger sørger for at du finner det du trenger. 10.000 kvadratmeter rommer spennende butikker som Carlings, Cubus, EuroSko, Lene V, Stormberg og Vita.